EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5696 tot 5700 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 16 november 2016

Inflatie en het helikoptergeld van Trump

Een van de grootste mysteries van de afgelopen jaren is waar de inflatie is gebleven na 8 jaar geld printen. Er is maar liefst $3.000 miljard in de economie gepompt zonder een aanzienlijke stijging van de inflatie. Sterker nog, de afgelopen jaren heeft er angst geheerst voor deflatie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 16 november 2016

De kracht van verandering: Trump blaast nieuw leven in de grondstoffenmarkten

Niet alleen de rechterzijde, eurosceptici en vredesactivisten zijn euforisch over de overwinning van Trump: ook op de markt van de industriële metalen is er feeststemming

Niet alleen de rechterzijde, eurosceptici en vredesactivisten zijn euforisch over de overwinning van Trump: ook op de markt van de industriële metalen is er feeststemming

De koperprijs, een benchmark voor industriële grondstoffen, steeg de afgelopen dagen met 15% en flirtte zelfs even met de 20%. Het hoogste peil in meer dan een jaar.

Dat is natuurlijk te wijten aan het voornemen van Trump om eindelijk, voor het eerst sinds Eisenhower in de jaren 50, het Amerikaanse infrastructuurnet een grondige make-over te geven.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 16 november 2016

Dit zijn de 25 rijkste, gezondste, gelukkigste en meest ontwikkelde landen ter wereld

Het Legatum Instituut is een onderzoeksbureau gelegen in Londen. Recent publiceerde het instituut zijn 10e ‘Global Prosperity Index, een index van de meest welvarende landen ter wereld. Geld is maar een onderdeel van welvaart volgens het Legatum Instituut. Daarnaast zijn er nog 103 parameters om welvaart te berekenen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 15 november 2016

7 krachtige ideeën om miljonair te worden

Iedereen kan miljonair worden, ook jij! Een uitzichtloze situatie is zelden zo uitzichtloos als ze lijkt. Dwayne ‘The Rock’ Johnson begon zijn carrière met $7 en is nu de best betaalde acteur ter wereld. Elon Musk leefde ooit van $1 per dag. Amancio Ortega, oprichter van Zara en rijkste Europeaan, begon met €100. En zo zijn er nog tal van voorbeelden. Maar wat je nodig hebt om zover te komen, zijn krachtige overtuigingen.

Deze miljonairs en miljardairs hebben 1 ding gemeen: ze waren ervan overtuigd dat ze zouden slagen. Ze hebben hun leven overhoop gegooid met krachtige ideeën die iedereen kan toepassen. Dit zijn de 7 krachtigste ideeën die jou miljonair kunnen maken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 15 november 2016

Sterke dollar kan voor destabilisatie zorgen

De Amerikaanse dollar is de afgelopen dagen sterk in waarde gestegen en voorlopig zijn er geen signalen dat deze opwaartse trend halt zal houden, in tegendeel. Er zijn zelfs berichten verschenen waarin wordt beweerd dat de Federal Reserve de rente zal verhogen in december omdat de Amerikaanse economie en de inflatie op de goede weg zijn.

Wie de valutakoersen een beetje opvolgt, merkt op dat de verhouding tussen de dollar en de euro richting pariteit evolueert en dat de dollar sinds lange tijd enorm snel in waarde is aan het stijgen. De dollarindex is momenteel bezig aan een opmars naar het hoogste niveau in twaalf maanden.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs