EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5696 tot 5700 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 27 december 2016

Nederland gaat afkicken van het aardgas

Over de eerste 10 maanden van 2016 werd er 40,46 miljard m³ aardgas gewonnen uit Nederlandse bodem. Dat is 35% minder dan vijf jaar geleden over de eerste 10 maanden van 2011. Het is eigenlijk ondenkbaar dat de Nederlandse aardgaswinning ooit nog op dat nivo (van 2011) zal terugkomen. Ik acht het waarschijnlijker dat de gasproduktie verder zal dalen.

Hieronder heb ik de gasproduktie over de eerste 10 maanden van de afgelopen zes jaar uitgezet.

Lees verder op Cassandraclub
Geplaatst op: dinsdag 27 december 2016

Dit is waarom de Duitsers van cash geld houden

In India heeft men 86% van het cash geld waardeloos verklaard. Ook in Europa zal het briefje van €500 een trage dood kennen. Overheden en centrale banken willen cash geld zo veel mogelijk elimineren om de controle over jou geld te nemen. Maar in Europa zal dit niet zonder slag of stoot gaan. De Duitsers houden immers van cash geld, en met goede redenen.

Duitsland heeft een enorme invloed op de ECB en verafschuwt geld printen. Ze laten dit oogluikend toe omdat anders het Europese project 0% slaagkansen heeft. Tegen de invoering van negatieve rentevoeten lijkt de Bundesbank niet veel oppositie te voeren. De reden is simpel: het brengt de schatkist geld op én in Duitsland betaalt men toch vooral met cash geld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 27 december 2016

Obama opent aanval op persvrijheid met CPDA wet

De Amerikaanse president Barack Obama heeft op kerstavond een omstreden wet aangenomen die de regering meer bevoegdheden geeft om de verspreiding van ‘valse informatie’ en propaganda aan te pakken. Deze Countering Disinformation and Propaganda Act (CDPA) werd eerder deze maand al door het Amerikaanse Senaat goedgekeurd.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 27 december 2016

Rusland noemt bewapening rebellen Syrie vijandige actie

Rusland veroordeelt het besluit van de Amerikaanse regering om de ‘gematigde rebellen’ in Syrië van zwaardere wapens te voorzien, omdat Russische militairen daardoor in gevaar worden gebracht. De VS wil de rebellen voorzien van zwaarder luchtafweergeschut, waarmee helikopters en gevechtsvliegtuigen onder vuur genomen kunnen worden. Daar gaf Barack Obama vorige week goedkeuring voor toen hij het defensiebudget voor het komende jaar goedkeurde.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 27 december 2016

Bundesbank haalde dit jaar 200 ton goud terug

De Bundesbank heeft dit jaar opnieuw meer goud teruggehaald dan ze oorspronkelijk van plan was, zo verklaarde Jens Weidmann van de Duitse centrale bank tegenover Bild. In totaal werd er dit jaar ongeveer 200 ton goud teruggehaald uit het buitenland, waarvan een deel uit Frankrijk en een deel uit de Verenigde Staten.

Lees verder op Goudstandaard
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected]rgelijken.nl.

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs