EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
48
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
34
kliks
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 571 tot 575
Geplaatst op: maandag 29 januari 2018

VS zet Russische bedrijven en politici op sanctielijst

De Verenigde Staten hebben Russische functionarissen en bedrijven op de sanctielijst geplaatst. Het gaat onder meer om staatssecretaris Andrej Tsjerezov (Energie) en topman Sergej Topor-Gilka van het bedrijf Technopromexport.

In totaal legden de VS dit keer 21 mensen en negen ondernemingen sancties op. Het Amerikaanse ministerie van Financiën liet weten dat de strafmaatregelen zijn genomen vanwege de Russische annexatie van de Krim.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 29 januari 2018

Boete van 90 miljoen dollar voor Franse bank BNP Paribas

BNP Paribas, de grootste bank van Frankrijk, moet in de Verenigde Staten een boete betalen van 90 miljoen dollar (72 miljoen euro) voor manipulatie van valutakoersen.

BNP beloofde volledig mee te werken aan het aanhoudende onderzoek naar frauduleus gedrag door handelaren.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 29 januari 2018

Starbucks: “Een betrouwbare crypto-munt komt er aan, maar het is niet bitcoin”

“Ik denk niet dat de bitcoin de munt van vandaag of morgen is. Maar ik denk wel dat er één of enkele betrouwbare digitale munten uit de blockchaintechnologie zullen voortkomen.”

Dat heeft Howard Schultz, de voormalige CEO en stichter van de Amerikaanse koffieketen Starbucks, gezegd tijdens een conference call.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 28 januari 2018

Sportapp Strava onthult locatie van militaire bases in Syrie?

Gegevens van het populaire programma Strava kunnen gebruikt worden om inzicht te krijgen in de positie van onder meer militaire bases, zo meldt het Algemeen Dagblad. Militaire die hun patrouilles of hardloopactiviteiten registreren met dit programma geven namelijk – zonder dat ze zich daar misschien van bewust zijn – veel informatie over hun locatie.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: zondag 28 januari 2018

Eichengreen: Grotere rol voor euro als wereldmunt

De euro en de Chinese yuan zullen een steeds grotere rol gaan spelen in het internationale handelsverkeer, zo verwacht politiek econoom Barry Eichengreen. Hij voorziet dat de dollar op korte termijn wat zal aansterken, maar dat het vooruitzicht voor de langere termijn overwegend negatief is voor de wereldreservemunt.

Lees verder op Geotrendlines

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs