Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 571 tot 575
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 15 september 2017

Beursblik: Nederlandse economie groeit meer dan 3 procent

De economen van ABN AMRO hebben hun ramingen voor de economische groei in Nederland verhoogd nadat het tweede kwartaal “extreem sterke groei” liet zien, terwijl de ontwikkelingen in het buitenland veelbelovend zijn voor de exportgroei in 2018. Dit blijkt uit een donderdag gepubliceerd rapport.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 15 september 2017

Amerikaanse topbankier vernietigend over Bitcoin: ‘Goed voor moordenaars en drugshandel’

De bitcoin is enkel goed voor drugsdealers en moordenaars. Wanneer bij de Amerikaanse zakenbank JPMorgan Chase een medewerker op een handel in bitcoins zou worden betrapt, zou hij onmiddellijk de laan worden uitgestuurd.

Dat heeft Jamie Dimon, chief executive van JPMorgan Chase, gezegd. Het systeem van de bitcoin is volgens Dimon immers niet meer dan een bedrieglijke constructie die op een bepaald ogenblik compleet zal instorten.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: vrijdag 15 september 2017

Bijna 40 miljard verdampt uit virtuele munten

De afgelopen zeven dagen is er voor in totaal bijna $40 miljard aan waarde uit de markt van virtuele munten verdampt. Alle 866 virtuele munten die de website Coinmarketcap volgt hebben bij elkaar op dit moment een waarde van ongeveer $103 miljard, terwijl dat begin deze maand nog meer dan $140 miljard was.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 15 september 2017

Russische centrale bank: Virtuele munten zijn piramidespel

De markt van virtuele munten en zogeheten initial coin offerings (ICO's) is als een financieel piramidespel dat op ieder moment in elkaar kan storten. Dat zei plaatsvervangend gouverneur van de Russische centrale bank Dmitry Skobelkin tijdens een bijeenkomst voor bankiers in Sochi.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: donderdag 14 september 2017

Iran sluit deal met Syrie voor herstel energienet

Iran gaat Syrië helpen met de wederopbouw van het elektriciteitsnet en de aanleg van nieuwe energiecentrales, zo meldt het Syrische persbureau SANA. Daarover bereikten de Syrische minister van Elektriciteit Mohammed Zuhair Kharboutli en de Iraanse minister van Energie Sattar Mahmoudi eerder deze week een overeenkomst.