EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
52
kliks
39
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
34
kliks
33
kliks
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5706 tot 5710 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 11 oktober 2016

Londense beurs bereikt historisch record door lage pond

De beurs van Londen heeft vandaag een nieuw historisch record bereikt, gestuwd door de daling van de Britse pond.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 11 oktober 2016

Rijke landen, tikkie terug

Met de kwartaalcijfers van Alcoa is het cijferseizoen in de VS weer begonnen. De verwachtingen zijn allerminst gunstig, zegt macro-econoom Kees de Kort. Want voor de zesde keer op rij - zo is de verwachting - gaan de winsten voor het zesde kwartaal op rij omlaag.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 11 oktober 2016

George Soros: Desintegratie EU bereikt point of no return

De eerste grote dominosteen staat wankel. Een catastrofaal scenario die vele hebben gevreesd begint zich te voltrokken wat het proces van het desintegreren van de Europese Unie onomkeerbaar maakt, aldus George Soros.

[...]

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 11 oktober 2016

Het verborgen plan van China: Goud accumulatie

Deelnemers (landen) in dit monetaire spel beschikken over goud ‘voor het geval dat’, en zullen nooit het idee wekken dat goud een rol speelt in het financiële systeem.

Deelnemers (landen) in dit monetaire spel beschikken over goud ‘voor het geval dat’, en zullen nooit het idee wekken dat goud een rol speelt in het financiële systeem.

Toch beschikt China nog over ‘onvoldoende’ goudreserves om als geschikte deelnemer aan de tafel der grootten te kunnen deelnemen. Er wordt daarbij gekeken hoe de goudreserve zich verhoudt ten opzichte van de omvang van de economie. De Russen bezitten ongeveer een achtste van de hoeveelheid goud dat de Amerikanen bezitten. Daarentegen is de omvang van de Russische economie ook slechts acht maal kleiner dan die van Amerika. Een verhouding die overeenkomt. Zowel voor Rusland als voor Amerika geldt dat de goudreserve voor ongeveer drie procent deel uit maakt van het bbp. Voor Europa ligt dit hoger, op vier procent.

Volgens de officiële cijfers bestaat de Chinese goudvoorraad voor slechts 0,7 procent uit goud ten opzichte van het bbp. China heeft niet enkel nog gigantisch veel goud nodig om op het gewenste niveau te geraken, maar moet daarna ook nog eens goud accumuleren om in overeenstemming te geraken met de enorme groei die het doormaakt. En hier begint de schoen te wringen...

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 11 oktober 2016

Twee grote hedgefondsen veranderen van mening over Deutsche Bank

De grootste bank van Duitsland is sinds medio september in zwaar weer beland. In die beruchte maand werd duidelijk dat er een hoge boete boven het hoofd hangt van Deutsche Bank en als gevolg daarvan dumpten heel wat beleggers hun aandelen. Twee grote hedgefondsen zijn onlangs van mening veranderd over de Duitse probleembank.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs