EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
28
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5711 tot 5715 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 26 november 2016

17 dingen die 20-ers kunnen doen om zichzelf klaar te stomen voor een leven vol succes

De 20-er jaren spelen volgens psychologen een zeer bepalende rol in je leven. Ze vormen wie je bent, persoonlijk en professioneel. Ze zijn dus essentieel om succes te oogsten tijdens de rest van je leven. Wie een of enkele dingen kan veranderen via onderstaande lijst, heeft al direct een enorme voorsprong op zijn/haar leeftijdsgenoten.

Ontdekt wat je wel en niet moet doen in je 20-er jaren om een sterke basis te leggen voor een succesvol leven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 26 november 2016

Begrotingstekort daalt fors door meevaller van 4,3 miljard euro

Het kabinet haalt dit jaar 4,3 miljard euro meer aan belastingen en premies op dan verwacht. Het begrotingstekort daalt in 2016 daardoor naar 0,4 procent.

Het kabinet haalt dit jaar 4,3 miljard euro meer aan belastingen en premies op dan verwacht. Het begrotingstekort daalt in 2016 daardoor naar 0,4 procent.

Dat zei minister Jeroen Dijsselbloem van Financiën vrijdag na de ministerraad.

Op Prinsjesdag ging het kabinet er nog van uit dat het overheidstekort dit jaar zou uitkomen op 1,1 procent en volgend jaar op 0,5 procent.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 26 november 2016

Na de Brexit en Trump beginnen Europeanen de EU opnieuw te appreciëren

Terwijl de brexit en de verkiezing van Donald Trump tot president van de Verenigde Staten algemeen als tegenvallers voor de Europese Unie werden bestempeld, lijken deze gebeurtenissen in werkelijkheid een stimulans te zijn geweest voor het Europese eenheidsgevoel.

Dat blijkt uit een rapport van de Bertelsmann Foundation, die heeft vastgesteld dat in vijf van de zes grootste lidstaten van de Europese Unie de steun voor het Europese idee is toegenomen. Alleen in Spanje bleek nog een verdere daling geregistreerd te worden.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zaterdag 26 november 2016

Wat gaat India doen met 23 miljard waardeloze bankbiljetten?

Twee weken geleden verklaarde India alle biljetten van 500 en 1000 roepie ongeldig. Dat is 86% van alle geld in omloop! Wat zal het land doen met deze hoop papier?

Om de omvang van het probleem even te illustreren: als je alle ongeldig gemaakte biljetten op elkaar legt, krijg je een stapel die 300 keer hoger is dan Mount Everest!

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 26 november 2016

ECB lijkt te hebben geleerd

Er kan nieuwe onrust ontstaan op de financiële markten door de onstuimige politieke ontwikkelingen, aldus een waarschuwing van de Europese Centrale Bank (ECB) in haar halfjaarlijkse risicoanalyse.

Gisteren presenteerde ECB-vicevoorzitter Vítor Constâncio de analyse in Frankfurt, waarbij aangegeven werd dat het risico van een wereldwijde correctie van de financiële markten, en vooral de obligatiemarkten, is toegenomen.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected]en.nl.

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs