EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
56
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5726 tot 5730 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 25 november 2016

Angstbeelden in pensioendebat

Er is veel onrust in de pensioenwereld. De Nederlandsche Bank (DNB), toezichthouder op de sector, berekende dat de pensioenen van 2,1 miljoen deelnemers mogelijk gekort moet worden in 2017.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 25 november 2016

4 topsectoren waar jongeren in de toekomst veel geld kunnen verdienen

Technologie is de toekomst. Hoe je het ook draait of keert, technologie wordt steeds belangrijker in ons leven. Wie niet mee is, blijft zonder pardon achter. De jobs van de toekomst liggen dan ook in de technologiesector. Jongeren kunnen hier nu al op anticiperen wanneer ze hun carrière plannen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 25 november 2016

Pensioen is voor velen een stap in het onbekende

De Belg is onvoldoende voorbereid op zijn pensioen. Dat blijkt uit een onderzoek van de bank CBC bij duizend Belgische respondenten.

De Belg is onvoldoende voorbereid op zijn pensioen. Dat blijkt uit een onderzoek van de bank CBC bij duizend Belgische respondenten.

Vastgesteld werd dat 48 procent van de ondervraagden toegeeft zich financieel niet optimaal op een leven na zijn carrière te hebben voorbereid. Bovendien moest worden opgetekend dat bijna 80 procent van de ondervraagden erkent te weinig kennis te hebben over de verschillende pijlers van het pensioen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 25 november 2016

Vergeet Deutsche Bank, deze 2 Amerikaanse banken vormen het grootste risico

Nog niet zo lang geleden was het Deutsche Bank dat op de rand van een ineenstorting balanceerde. Sindsdien is het opvallend stil rond de Duitse financiële reus. Sterker nog, Deutsche Bank vormt ineens niet meer de grootste bedreiging voor het globale financiële systeem. Die eer valt nu te beurt aan 2 grote Amerikaanse banken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 25 november 2016

Man vindt voor €3,5 miljoen goud in een geërfd huis

Een huis erven van verzamelaars is niet altijd even leuk, maar het kan ook eens meezitten. Een man uit Normandië erfde een huis om er achteraf ongeveer 100 kilogram aan gouden munten, baren en staven te vinden. Hij verkocht dit goud voor ongeveer €3,5 miljoen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs