EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5741 tot 5745 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 5 december 2016

Goud niet aan te slepen door referendum Italie

Het Italiaanse referendum en de daling van de goudprijs zorgen voor extra drukte in de goudhandel. Bij goudhandelaren als Goudstandaard en Hollandgold kwamen er het afgelopen weekend aanzienlijk meer bestellingen binnen dan normaal. “De drukte is vergelijkbaar met de Amerikaanse presidentsverkiezingen van een maand geleden en het Brexit referendum van afgelopen zomer”, zo verklaarde Menno Brandsma van Hollandgold tegenover Marketupdate.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 5 december 2016

De val van Italië komt nu heel dichtbij

Italië kent al geen economische groei meer sinds 1999, dat is bijna 2 decennia van stagnatie. De economie zit in een diepe depressie en het Italiaanse banksysteem is rot tot op het bot. En nu kan alles in snel tempo nóg erger worden. Het ‘Nee’ tegen Renzi is weer een duidelijke aanwijzing dat het de verkeerde kant op gaat in Italië én Europa.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 5 december 2016

EU en het vrijhandelsakkoord met Japan

Ongeloof, dat is wat een mens voelt bij de houding van de Europese Commissie. De onverkozen commissarissen rollen als pletwals maar door. Nu duidelijk is dat de lidstaten van de EU, of toch alleszins de bevolkingen, niet moeten weten van ondemocratische vrijhandelsakkoorden, net nu, beslist de EU om nieuwe vrijhandelsverdragen in de stijgers te zetten.

Ongeloof. Het Europees Parlement besliste enkele weken geleden dat de onderhandelingen met Turkije, over eventuele toetreding tot de EU, moeten bevroren worden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 5 december 2016

Royal Bank of Scotland schikt voor bijna miljard euro

Royal Bank of Scotland (RBS) betaalt een bedrag van 800 miljoen pond (954 miljoen euro) om een reeks zaken uit 2008 over aandelenhoudersrechten af te ronden. 

De Britse bank had al een voorziening getroffen voor afronding van de kwestie.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 5 december 2016

'Nee-stem Italië is geen stem tegen de EU'

Europese politici benadrukken dat de uitkomst van het referendum in Italië geen stem is tegen de Europese Unie. 

Europese politici benadrukken dat de uitkomst van het referendum in Italië geen stem is tegen de Europese Unie. 

''Dit is niet het begin van een nieuwe crisis. Het referendum ging over Italië, de uitkomst is niet een anti-Europese stem. De markten hebben kalm gereageerd", stelt minister Jeroen Dijsselbloem (Financiën) maandag in Brussel.

Hij deed zijn uitspraken voor het begin van een Eurogroepvergadering waar onder meer over de ontwerpbegrotingen van de eurolanden in 2017 wordt gesproken.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs