EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5751 tot 5755 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 25 december 2016

Bijna 1 op 10 van alle bedrijfsobligaties is in handen van de ECB!

De euro daalde de laatste jaren zo fel, dat een euro nu bijna gelijk is aan een dollar. Geen wonder, de ECB drukte zoveel euros dat ze nu overheids- en bedrijfsobligaties bezit gelijk aan 35% van het BBP van de eurozone!

9,2% van alle bedrijfsobligaties zijn nu in het bezit van de centrale bank. Bijna één op tien dus! 50,6 miljard euro in een markt van €549,3 miljard.

In totaal bezit de bank 3,6 BILJOEN aan activa! Meer dan een derde van het eurozone-BBP!

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 25 december 2016

‘Anonieme miljardair’ in de spotlight nadat zijn aandeel meer dan 1.000% stijgt

Luiz Alves Paes de Barros is een soort van lokale God in het Braziliaanse Sao Paulo. Ze noemen hem de ‘anonieme miljardair’ omdat hij in alle stilte een enorm fortuin bij elkaar kreeg. Hoe? Simpelweg door aandelen te kopen die niemand anders nog moet hebben.

Eind 2015 kocht hij via zijn investeringsmaatschappij Alaska Investimentos Ltda. aandelen van Magazine Luiza SA. Dit was geen evidente keuze aangezien Brazilië de laatste jaren door een diepe recessie gaat. Maar het loonde. In 2016 was Magazine Luiza een van de beste aandelen ter wereld met een stijging van meer dan 1.000%.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 25 december 2016

Goud zag langste daling sinds 2004

Goud heeft een van de slechtste periodes in twaalf jaar tijd achter de rug. Ondanks dat de goudprijs......

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: zaterdag 24 december 2016

Monte dei Paschi binnenkort genationaliseerd?

De kans dat Monte dei Paschi binnenkort gedeeltelijk of volledig in handel van de staat terechtkomt is zeer groot. De Italiaanse regering is namelijk bereid €21 miljard te investeren in het herkapitaliseren van de bank, waardoor obligatiehouders en vermogende spaarders buiten schot blijven. Donderdag liet de noodlijdende bank al weten dat het niet zal lukken om de benodigde €5 miljard aan nieuw kapitaal bij beleggers op te halen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 23 december 2016

Documentaire: The war you dont see

Oorlogspropaganda van de Westerse media speelt een belangrijke rol in de beïnvloeding van de publieke opinie. Door middel van manipulatieve en eenzijdige berichtgeving blijven de donkere kanten van alle Amerikaanse oorlogen van de afgelopen decennia onderbelicht en zien we vooral datgene wat de overheid ons wil laten zien.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs