EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5756 tot 5760 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 10 november 2016

Nikkei wint meer dan zes procent

Op de beurs van Tokio is de Nikkei-index vandaag 6,72 procent hoger geëindigd na de verkiezingszege van Donald Trump. Eerder toonden de Europese beurzen en Wall Street al het goede voorbeeld.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 10 november 2016

'veranderen rekenrente geen oplossing voor pensioenen'

Een verandering van de zogeheten rekenrente voor pensioenfondsen is geen oplossing voor pensioenproblemen die spelen door de lage rente. 

Een verandering van de zogeheten rekenrente voor pensioenfondsen is geen oplossing voor pensioenproblemen die spelen door de lage rente. 

Dat schrijft het Centraal Planbureau (CPB) in een donderdag verschenen studie.

In de politiek is de laatste tijd veel gedoe over de dreigende kortingen op pensioenen. De kans is aanwezig dat veel fondsen volgend jaar zo'n ingreep moeten doorvoeren omdat ze door de aanhoudend lage rentestand een hogere buffer moeten hanteren.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 10 november 2016

Hoe konden media en de peilingen er zo naast zitten?

De grootste verliezer van de Amerikaanse verkiezingen is niet Hillary Clinton (zij kreeg vrijwel evenveel stemmen als Trump), maar de gevestigde media en de opiniepeilers. Zij waren in overgrote meerderheid in de overtuiging dat Clinton de verkiezingen wel zou winnen, met winstkansen uiteenlopend van 72% tot zelfs 99%.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 10 november 2016

Is het presidentschap te koop?

De verkiezingen in de Verenigde Staten hebben laten zien dat president worden om meer draait dan alleen maar geld, want de campagne van de Republikeinen was veel goedkoper dan die van de Democraten. De volgende grafiek van CNBC laat zien hoeveel geld Hillary Clinton en Donald Trump sinds begin vorig jaar in hun organisatie geïnvesteerd hebben.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 10 november 2016

Maar één zekerheid: niks is nog zeker

"Deze man is gevaarlijk!" Miljoenen gaf Hillary Clinton uit om Amerika dat duidelijk te maken. Nu Trump toch triomfeert: wat betekent dat voor ons land? Moeten we bang zijn of toch mee juichen? Voorlopig zorgt zijn verkiezing vooral voor veel vraagtekens. "Clinton betekende een status-quo, Trump brengt onzekerheid."

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs