EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
37
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5761 tot 5765
Geplaatst op: zaterdag 17 september 2016

VS wraakt Apple: $14 miljard boete voor Deutsche Bank

De problemen van Deutsche Bank zijn je als lezer van deze nieuwsbrief wel bekend.

De problemen van Deutsche Bank zijn je als lezer van deze nieuwsbrief wel bekend.

De koers zoekt al een tijdje nieuwe dieptepunten op en noteert nu zelfs lager dan tijdens het zwartste moment in 2008/2009.

Een goed verstaander weet dat het dan goed fout zit.

Deutsche Bank is echter ook de grootste bank in Europa.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 17 september 2016

Het ziet er niet naar uit dat Edward Snowden binnenkort welkom is in de VS

De inlichtingencommissie van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden heeft in een vernietigend rapport de vloer aangeveegd met Edward Snowden, die voor de inlichtingendienst CIA en de veiligheidsdienst NSA werkte.

De inlichtingencommissie van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden heeft in een vernietigend rapport de vloer aangeveegd met Edward Snowden, die voor de inlichtingendienst CIA en de veiligheidsdienst NSA werkte.

Snowden liet in 2013 veel documenten over Amerikaanse spionage weglekken naar journalisten, die wereldwijd opschudding veroorzaakten.

De acties van de nu 33-jarige Snowden hebben “enorme schade aan de Amerikaanse veiligheid toegebracht”, zo staat in het rapport. Hij zou naast zijn ‘verraad’ hebben gelogen over zijn afkomst en conflicten hebben gehad met collega’s.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zaterdag 17 september 2016

Bank of America: Aandelen waren zelden zo overgewaardeerd

Bank of America komt met een verontrustende mededeling. De Amerikaanse zakenbank laat namelijk weten dat de fondsbeheerders van mening zijn dat aandelen en obligaties op dit moment zwaar overgewaardeerd zijn. Sterker nog, ze waren nog nooit zo overgewaardeerd sinds het knappen van de internetzeepbel.

De aandelenmarkten hebben deze week een einde gemaakt aan de zomerrust die sinds juni op de markten hing. Vorige week vrijdag werden we al geconfronteerd met een flinke beursdaling, en de afgelopen beursdagen is het ook behoorlijk volatiel geweest op het front.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 16 september 2016

Dit kan een groot probleem worden voor Amerika

De laatste cijfers over de Amerikaanse arbeidssector maken duidelijk dat steeds meer werkgevers opzoek zijn naar de juiste werknemers. Het probleem daarbij is echter dat de beoogde werknemers moeilijk te vinden zijn. En dat kan de economische groei in de weg gaan zitten.

De Amerikaanse arbeidsmarkt heeft te maken met een zeer laag werkloosheidspercentage en een groeiend aantal vacatures. Uiteraard klinkt dit prachtig, maar dit is niet zo rooskleurig op het moment dat de juiste arbeidskrachten niet gevonden kunnen worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 16 september 2016

VS doet Deutsche Bank schikkingsvoorstel van 14 miljard dollar

Het Amerikaanse ministerie van Justitie heeft Deutsche Bank een schikkingsvoorstel van 14 miljard dollar (zo'n 12,5 miljard euro) gedaan, vanwege het verstrekken van foute hypotheken in het verleden. 

De bank laat weten niet akkoord te gaan met het voorstel. "Deutsche Bank heeft niet de intentie te schikken in de buurt van het bedrag wat nu wordt genoemd", meldt de onderneming vrijdag in een verklaring. 

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs