EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5771 tot 5775 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 21 november 2016

Goud en de stijging van de US dollar

De overwinningsroes ebde langzaam weg van de markten. De euforie (na de winst van Trump) maakte plaats voor realisme.

De overwinningsroes ebde langzaam weg van de markten. De euforie (na de winst van Trump) maakte plaats voor realisme.

Die zin voor realiteit sloeg in, nadat de koers van de US dollar naar het hoogste punt sinds 2003 schoot! De uitbraak van de wereldreservemunt geeft een bijzonder wrange smaak aan de uitbraken van de belangrijkste beursindices in de VS.

Inmiddels noteert de USD-index ruimschoots boven de grens van 100! Ter herinnering: de USD-index noteerde vijf jaar geleden nog aan 75.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 21 november 2016

Koopwoningen in oktober 5,6 procent duurder

Bestaande koopwoningen waren in oktober 5,6 procent duurder dan een jaar eerder. De prijzen zijn op jaarbasis wel minder hard gestegen dan in september en augustus.

In augustus werd nog de hoogste prijsstijging in veertien jaar gemeten, melden het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en het Kadaster maandag. De gemiddelde koopsom was in oktober 247.673 euro.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 21 november 2016

China investeert recordhoeveelheid in Verenigd Koninkrijk ondanks Brexit

Zoals gekend wil het Verenigd Koninkrijk volgend jaar uit de Europese Unie stappen, een stap die wereldwijde economische gevolgen zal hebben. Desondanks ziet wereldmacht China dit moment echter als een goede mogelijkheid om zwaar te investeren in Londen, met name met de bouw van een nieuw financieel district.

Het ziet er naar uit dat China volop door gaat met zijn plannen om een nieuw financieel district in Londen te financieren en uit te bouwen. Met name vier van China’s grootste banken hebben een eerste fase goedgekeurd van een enorme lening om het East End Dock om te bouwen tot een Aziatische financiële hub. Voor de eerste fase zal ongeveer 2 miljard euro geleend worden om deze werken te starten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 21 november 2016

Vrijhandelszone tussen China en Rusland aangekondigd

Wat reeds enige tijd zag aan te komen lijkt realiteit te worden, namelijk een vrijhandelszone tussen China en Rusland. Dit als tegengewicht voor het Westen welke onder Trump mogelijks net de omgekeerde weg op gaat.

Zaterdag werd het nieuws bekend gemaakt dat de economische grootmachten China en Rusland zullen streven naar een vrijhandelszone ins de Aziatisch-Pacifische regio. Dit nieuws werd bekend gemaakt in Lima door de Chinese minister van buitenlandse zaken op een meeting tussen beide landen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 21 november 2016

Verenigd Koninkrijk gaat volop voor nieuwe investeringen om economie te stimuleren

Na de Brexit is het Verenigd Koninkrijk genoodzaakt maatregelen te nemen om de economie te ondersteunen en zodoende het beste uit de Brexit te kunnen halen. Dat hier een prijskaartje aan vasthangt is zeker maar dit schrikt de Britten tot op heden niet af. Een eerste zware investering werd alvast aangekondigd met het verbeteren van de infrastructuur.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs