EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
63
kliks
32
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5771 tot 5775
Geplaatst op: vrijdag 16 september 2016

Duitse ambassadeur: Oekraine niet klaar voor lidmaatschap NAVO

Oekraïne is niet klaar voor het lidmaatschap van de NAVO en een lidmaatschap staat ook niet op de planning van dit militaire samenwerkingsverband. Dat zei Ernst Wolfgang Reichel, de Duitse ambassadeur in Oekraïne. In december 2014 sprak de regering van Oekraïne haar intentie uit om toe te treden tot de NAVO en in september 2015 ondertekende president Poroshenko een militaire doctrine om het land tegen 2020 bewapend te hebben naar het niveau dat hoort bij een NAVO lidstaat.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 16 september 2016

Amerika wil 14 miljard dollar van Deutsche Bank voor verstrekken van rommelhypotheken

Het Amerikaanse ministerie van Justitie heeft Deutsche Bank een schikkingsvoorstel van 14 miljard dollar (zo'n 12,5 miljard euro) gedaan, vanwege het verstrekken van foute hypotheken in het verleden. De bank gaat daar niet mee akkoord, zo heeft het laten weten.

"Deutsche Bank heeft niet de intentie te schikken in de buurt van het bedrag wat nu wordt genoemd", zo gaf vrijdag in een verklaring aan. Volgens het financiële concern beginnen de onderhandelingen nu en zal een potentiële schikking op een duidelijk lager bedrag uitkomen. Volgens de Amerikaanse zakenkrant The Wall Street Journal wordt het voorstel van 14 miljard dollar gezien als een openingsbod.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 16 september 2016

Zwitserse banken moeten gegevens spaarders toch doorgeven

De Zwitserse belastingdienst mag gegevens over Nederlandse spaarders die hun vermogen in Zwitserland parkeren toch doorspelen naar de Nederlandse overheid, zo oordeelde de rechter van de hoogste rechtbank in het Zwitserse Lausanne. De fiscus wilde informatie hebben over Nederlandse klanten van de Zwitserse bank UBS, maar eerder oordeelde een lagere rechter in Zwitserland nog dat een dergelijk verzoek zonder een duidelijke reden niet is toegestaan.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 16 september 2016

Deutsche Bank wil boete van $14 miljard niet betalen

Het aandeel van Deutsche Bank verloor vrijdagochtend 7% van haar waarde, nadat bekend werd dat de bank een boete van $14 miljard moet betalen aan het Amerikaanse ministerie van Justitie. De bank krijgt de boete voor het onjuist informeren van klanten over de risico’s van de gebundelde hypotheekleningen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 16 september 2016

"Wen er maar aan"

September is een gitzwarte maand voor de werkgelegenheid in ons land. En we kunnen maar beter wennen aan dit soort slecht nieuws, zeggen experts: "De wereld verandert steeds sneller, en bedrijven moeten mee."

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs