Nieuws / Artikelen met het woord

57264 artikelen gevonden. Artikel 5771 tot 5775
Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 6 juli 2016

Trump deelt compliment uit aan Saddam Hoessein

Net als je denkt dat het niet gekker kan, doet Donald Trump weer een opmerkelijke uitspraak. Bij een campagnebijeenkomst in de Amerikaanse staat North Carolina deelde hij een compliment uit aan dictator Saddam Hoessein.

“Saddam Hoessein was een slechterik, toch? Hij was een slechterik. Een echte slechterik”, begint Trump. “Maar weet je wat hij goed deed? Hij vermoordde terroristen. Dat deed hij erg goed.”

Dat Hoesseins anti-terrorismebeleid heeft gewerkt, kun je volgens Trump zien door naar de huidige situatie in Irak te kijken. Hij noemt het Irak van nu het “Harvard voor terroristen. Als je een terrorist wilt worden, ga je naar Irak.”

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 6 juli 2016

Neergang Britse pond houdt aan

Het Britse pond heeft woensdagochtend opnieuw aan waarde ingeleverd ten opzichte van de dollar.

Nadat dinsdag al het laagste niveau ten opzichte van de dollar sinds 1985 werd bereikt, zakte de waarde van de Britse munt in de Aziatische handel nog verder weg.

Woensdagnacht (Nederlandse tijd) werd daarbij een voorlopig dieptepunt van iets minder dan 1,28 dollar bereikt. Voor de Brexit-keuze van de Britten, op 23 juni, noteerde het pond nog op 1,50 dollar.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 6 juli 2016

Pond duikt voor eerst sinds 1985 onder 1,3 dollar

Een nieuwe dag, een nieuw dieptepunt voor het pond sterling. Bijna twee weken na het Brexit-referendum is de Britse munt vanochtend voor het eerst sinds 1985 onder de grens van 1,3 dollar gedoken.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 6 juli 2016

‘Ze willen allen uit de EU, maar geen van hen heeft een plan’

Het leiderschap van een grote natie spat voor onze ogen uit elkaar, schrijft de Franse essayist, denker en econoom Eduoard Tetreau, in een opiniestuk in de Franse krant Les Echos: ‘De flamboyante premier David Cameron zal de afvalemmer van de geschiedenis ingaan als de man die over het lot van zijn land besliste met een teerlingworp. […] Boris Johnson zag zich als een nieuwe Churchill en eindigt nu als een Londense versie van Benny Hill, een kopie van zijn handlanger Nigel Farage. […]

Geen wegenkaart buiten de economische vernietiging van het uittredend land Dat is het kenmerk van de voorstanders van de Brexit – net als hun collega’s op het Continent die er van dromen hun land uit de Unie te halen, van (de Franse gauchist) Jean-Luc Mélenchon tot Marine Le Pen en de uiterst rechtse partijen in Nederland, Denemarken en Oostenrijk: niemand heeft een plan voor eens het zo ver is. Geen andere wegenkaart dan de economische en politieke vernietiging van het uittredend land.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 6 juli 2016

Zo maak je een verpletterende eerste indruk

Je hebt een fijne job, maar je wilt vooruit in het leven. Bij je huidige werkgever zijn er niet meteen kansen om door te groeien, maar je komt wel veel mensen van andere bedrijven tegen, waar je later wel aan de slag zou willen. Met deze 6 tips zorg je ervoor dat die personen je nooit meer vergeten eens ze je ontmoet hebben.