EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5776 tot 5780 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 21 december 2016

Cuba wil lening Tsjechie afbetalen met rum

Cuba wil haar schuld aan Tsjechië terugbetalen met rum, een sterke alcoholische drank die van suikerriet gemaakt wordt. Het land leende tijdens de Koude Oorlog geld van Tsjechië, maar heeft geen geld om deze lening van $270 miljoen terug te betalen. Dat bracht de regering op het idee om één van haar exportproducten naar voren te schuiven als alternatief betaalmiddel.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 21 december 2016

232 miljoen mensen aan het werk in de EU, hoogste cijfer ooit

In het tweede kwartaal van 2016 waren in de hele Europese Unie 232 miljoen mensen aan het werk, en dat waren er nooit meer. "Maar veel werkenden zijn nog arm, wat aantoont dat het niet alleen gaat om het scheppen van banen, maar om het scheppen van kwaliteitsbanen." Dat zegt Europees commissaris voor Werk en Sociale Zaken Marianne Thyssen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 21 december 2016

Venezuela toch niet de slechtste economie van Latijns-Amerika?

Het bruto binnenlandse product van Latijns-Amerika zal dit jaar met 1,1 procent krimpen. Dat blijkt een rapport van de Economic Commission for Latin America and the Caribbean (Eclac).

De grootste terugval moet worden verwacht in Suriname, waar een inkrimping van 10,4 procent wordt verwacht, gevolgd door Venezuela met een daling van 9,7 procent. Maar ook de Braziliaanse economie zal met 3,6 procent aan waarde moeten inboeten.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 21 december 2016

Vals nieuws? Slachtoffer Aleppo in scene gezet in Egypte

De Egyptische politie heeft een man opgepakt voor het in scène zetten van Syrische slachtoffers. De man was een meisje aan het filmen dat in een bebloede jurk voor een ingestort gebouw stond. Al snel werd duidelijk dat het bloed op haar jurk en haar knuffel niet echt was en dat ook het bebloede verband om haar arm niets met een verwonding te maken had.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 21 december 2016

Institutionele beleggers nemen afstand van de Britse financiƫle markt

Vooralsnog heeft de overwinning van het Brexit-kamp nog geen directe gevolgen gehad op de Britse economie. De macrocijfers maken immers duidelijk dat de Britse economie nog steeds aan een mooi tempo weet te groeien en ook de arbeidsmarkt is sterk verbeterd. Daarnaast draait de Britse productiesector op dit moment op volle toeren als gevolg van de waardedaling van het pond.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected]gelijken.nl.

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs