EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
66
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5791 tot 5795
Geplaatst op: maandag 19 september 2016

Belgen laten tot 450 miljoen euro intrest liggen op hun zichtrekeningen

De Belgen laten een recordbedrag op hun zichtrekening staan. Overschrijven naar hun spaarrekening brengt toch niets op, redeneren ze. Toch kost die gelatenheid hen een pak geld. De collectieve rekening van het niets doen, loopt op tot 450 miljoen euro.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 18 september 2016

Israël krijgt komende 10 jaar “slechts” 38 miljard USD vanuit Verenigde Staten

Premier Benjamin Netanyahu heeft zich in het Israëlisch parlement moeten verdedigen omdat het land de komende tien jaar “slechts” 38 miljard USD zal verkrijgen aan militaire steun. Nochtans is dit een recordbedrag welke het land in staat stelt de superieure militaire macht in de regio te behouden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 18 september 2016

Rusland: Amerikaanse luchtaanval Syrie helpt ISIS

De Verenigde Staten helpen ISIS door bombardementen uit te voeren op het Syrische leger, zo concludeerde de woordvoerder van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken na afloop van een reeks Amerikaanse bombardementen waarbij tientallen soldaten van het Syrische leger om het leven kwamen en meer dan honderd gewonden vielen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: zondag 18 september 2016

IMF keert na tien jaar terug naar Argentinië

Een team van analisten van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) zal naar Argentinië reizen om de economische situatie in het land te bestuderen. Het gaat om het eerste bezoek van de instelling in tien jaar.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 17 september 2016

Fraude bij internetbankieren groeit

Fraude bij internetbankieren is gestegen in 2016. Het totale buitgemaakte bedrag werd wel kleiner.

Fraude bij internetbankieren is gestegen in 2016. Het totale buitgemaakte bedrag werd wel kleiner.

In de eerste helft van 2015 waren er 120 gevallen gemeld van fraude bij internetbankieren, waarbij mensen of bedrijven werden opgelicht en er geld werd afgetroggeld. Tijdens dezelfde periode van dit jaar waren dat er maar liefst 497. Raar genoeg was het totale buitgemaakte bedrag lager dan in 2015. 348 000 euro tegenover 711 000.

Isabelle Marhand, woordvoerder van beroepsfederatie Febelfin, verklaart dat oplichters zich weer meer beginnen te richten tot particulieren. Deze zijn makkelijker te bestelen dan bedrijven.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs