EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5796 tot 5800 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 21 november 2016

Gustavo Díaz, luis in de pels van Venezuela

Een van de grootste vijanden van de regering van Venezuela is de 60-jarige Gustavo Díaz uit Alabama. Zou hij nu naar Venezuela gaan, dan is de kans groot dat hij daar gearresteerd wordt en achter de tralies verdwijnt. Gustavo Díaz is namelijk oprichter van de website Dolartoday.com, de website waar dagelijks 800.000 unieke bezoekers de wisselkoers van de Venezolaanse bolivar opvragen. De Wall Street Journal maakte een portret van de man die door de regering van Venezuela zo gehaat wordt.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 21 november 2016

Goudreserves Rusland stijgen hardst sinds 1998

Rusland heeft afgelopen maand de grootste goudaankoop gedaan sinds 1998. De goudvoorraad steeg naar.......

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: maandag 21 november 2016

TA Zilver Analyse Roy

De afgelopen week verliep zoals verwacht mocht worden. Na de zware daling van vorige week vrijdag werd verwacht dat deze tik nog behoorlijk zou nadreunen en dat was precies wat gebeurde. De ‘winning mood’ van de beren werd op maandag voortgezet waarbij de omzet weer opliep tot fors boven het gemiddelde. De doorbraak van het 200 d. MA was een teken voor velen om voorlopig even afscheid te nemen van een positie. De koers daalde tot ruim beneden de $16.75 (naar $16.62) om vervolgens iets op te krabbelen.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 21 november 2016

Hoe vind je een slapende rekening terug?

Geld plaatsen bij een bank om er vervolgens niet meer naar om te kijken, doe je maar beter niet. Als je rekening het statuut van slapend geld krijgt, moet de bank ze immers overmaken aan de FOD Financiën. Je moet ze dan daar weer opvragen. Bovendien rekenen de meeste banken hiervoor (royaal) kosten aan. Toch is er ook een goede kant aan het verhaal. Misschien vind je er geld terug dat je zelf, bijvoorbeeld bij een verhuizing, uit het oog verloren bent.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 21 november 2016

Europa en Duitsland opnieuw op ramkoers

Het zit er wederom bovenarms op tussen de Europese Commissie en de Duitse minister van financiën Schäuble. En ook deze maal voor dezelfde reden als vorige reden, namelijk het te drastisch besparen, dit ondanks de marge van Duitsland om de investeringen te verhogen.

In de recentste aanbeveling van de Europese Commissie omtrent het financieel beleid van de diverse Eurolanden wordt opnieuw aangehaald dat Duitsland meer inspanning moet doen om de economie te stimuleren. Naast Duitsland wordt ook Nederland genoemd dat de laatste jaren drastisch snoeide in zijn uitgaven.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs