EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 581 tot 585
Geplaatst op: zaterdag 3 februari 2018

Trump geeft FISA memo vrij, wat staat erin?

Vrijdag werd het langverwachte FISA-memo door Trump openbaar gemaakt. De tekst vindt u hieronder. De inhoud is een bom onder de geloofwaardigheid van de FBI (de Amerikaanse Rijksrecherche) en het DOJ (het Amerikaanse ministerie van Justitie).

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: vrijdag 2 februari 2018

Vader die alles verkocht voor bitcoins ziet crash met lede ogen aan: "Dit is een emotionele achtbaan"

Hij zou liegen als hij zei dat hij zich geen zorgen maakt over de koersval van de bitcoin. Maar Didi Taihuttu, vader van het Nederlandse gezin dat afgelopen najaar hebben en houwen verkocht en de opbrengst volledig in cryptomunten stak, wanhoopt niet. “We kijken naar de lange termijn.”

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 2 februari 2018

De grootste cryptocurrency hacks op een rijtje

De mensen die de cryptomarkt een beetje volgen weten allemaal nog goed toen MtGox, toentertijd de grootste Bitcoin exchange, zijn deuren moest sluiten. Een gigantisch aantal bitcoin verdween. Het equivalant van 480 miljoen dollar was de schade. We hebben onderaan de grootste cryptocurrency hacks op een rijtje gezet.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 2 februari 2018

Koers bitcoin duikt kort onder 8.000 dollar

Beleggers in de bitcoin konden weer even opgelucht ademhalen doordat de koers wat opveerde. Vrijdag aan het eind van de middag was de koers opgelopen tot net boven de 9.000 dollar.

De koers zakte eerder vrijdag kort tot onder de 8.000 dollar, een koersverlies van ruim 16 procent, volgens de website Coinmarketcap. De bitcoin is met de val op vrijdag, deze week al meer dan 30 procent van zijn waarde kwijtgeraakt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 2 februari 2018

Bitcoin levert opnieuw aan waarde in

Beleggers in de bitcoin, en dan vooral zij die hopen op een verdere waardestijging van de cryptomunt, zullen de koersontwikkeling de laatste weken met enig afgrijzen volgen. De waarde van de bitcoin zakte vandaag in korte tijd tot onder de 8000 dollar. Daarmee is de virtuele munt deze week al meer dan 30 procent van zijn waarde kwijt. Ook andere cryptovaluta’s leverden in.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs