Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 581 tot 585
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 14 september 2017

Jamie Dimon lijkt de koers van Bitcoin te bepalen

Jamie Dimon, topman van de Amerikaanse zakenbank JP Morgan Chase, heeft een slecht einde voorspeld voor de Bitcoin. Opvallend genoeg lijkt de koers daar flink op te reageren.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 14 september 2017

Noord-Korea gebruikt bitcoin om sancties te omzeilen!

Het lijkt er steeds meer op dat Noord-Korea het eerste land is dat bitcoin echt omarmt. Het communistische regime van Kim Jong Un ziet in cryptomunten een oplossing voor een steeds groter wordend probleem: sancties.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 14 september 2017

Ex-CEO Citigroep: 1 miljoen jobs weg in Europese bankensector

EX-Citigroup-CEO Vikram Pandit vreest voor een miljoen jobs in de Europese bankensector. De volgende vijf jaar zou daar maar liefst een op de drie werknemers, of in totaal een miljoen mensen, zijn job verliezen. De reden: de robotisering van hun jobs.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 14 september 2017

'Een op de drie bankmedewerkers verliest baan door robotisering'

Robots zullen het werk van bijna een op de drie werknemers in de bankensector binnen vijf jaar overnemen. Vooral ondersteunende diensten worden naar verwachting snel geautomatiseerd, voorspelt voormalig Citigroup-baas Vikram Pandit.

Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
Geplaatst: donderdag 14 september 2017

Formatiedag 181: ook de hypotheekrenteaftrek ligt op tafel

Vandaag en in de komende dagen moeten belangrijke knopen worden doorgehakt aan de formatietafel. Over de belastingen, over waar het geld naartoe moet en over de arbeidsmarkt. Ook de hypotheekrenteaftrek wordt besproken.

“Het H-woord, de hypotheekrenteaftrek, dat is altijd explosief”, zegt NOS-verslaggever Ron Fresen. “Ook nu is dat het geval, maar het ligt echt op tafel.” Volgens Fresen zijn er nog geen knopen doorgehakt, omdat het onderwerp heel gevoelig ligt, met name bij de VVD.