EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 581 tot 585 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 3 mei 2018

Federal Reserve houdt rente Verenigde Staten op zelfde niveau

De Federal Reserve (Fed) houdt de rente in de Verenigde Staten gelijk. De koepel van Amerikaanse centrale banken had het belangrijkste rentetarief vorige maand nog met een kwart procentpunt verhoogd.

De rente bleef door het besluit op een bandbreedte van 1,5 procent tot 1,75 procent.¬†De financi√ęle markten rekenden over het algemeen niet op een verdere stijging zo kort op de vorige rentestap.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 3 mei 2018

De vier grootste autobouwers willen blockchain implementeren in hun voertuigen

Vier van ‚Äôs werelds grootste autofabrikanten maken deel uit van een nieuwe groep die er werk van maakt om blockchain, de ‚Äėruggengraat‚Äô die bitcoin en andere cryptovaluta ondersteunt, naar uw voertuig te brengen. BMW, Ford, Renault en General Motors behoren tot deze ‚ÄėMobility Open Blockchain Initiavtive‚Äô. Andere leden zijn ook IBM, Bosch en Blockchain van Berkeley.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 3 mei 2018

‚ÄúOlieprijs van 300 dollar per vat niet onmogelijk‚ÄĚ

De situatie op de oliemarkt is aan het herstellen en dat doet sommigen nadenken over de scenario’s voor de olieprijzen. Eén van die personen is hedgefondsmanager Pierre Andurand, gespecialiseerd in alles wat met olie te maken heeft. Hij is heel optimistisch want hij denkt dat het mogelijk is dat olie binnen enkele jaren aan 300 dollar per vat zal noteren. 

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 3 mei 2018

Duizenden bankbiljetten vliegen door de lucht nadat deur geldtransport openzwaait op snelweg

Geld Nadat de deur van een geldtransport op een Amerikaanse snelweg plots openzwaaide, vlogen duizenden bankbiljetten door de lucht alvorens op de snelweg te belanden. "Mensen stopten hun wagen, vulden hun zakken en gingen ervandoor. Het leek wel een scène uit een film." De politie vraagt iedereen nu om het geld terug te brengen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 3 mei 2018

Australische bank speelt gegevens van 20 miljoen klanten kwijt

Geld De Commonwealth Bank, de grootste van Australi√ę, is tapes met gegevens van bijna 20 miljoen klanten kwijtgespeeld. Dat heeft de bank toegegeven na berichtgeving door BuzzFeed.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs