EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
29
kliks
24
kliks
20
kliks
14
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5816 tot 5820 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 16 november 2016

BIS: ‘Sterke dollar is een bedreiging voor de financiële stabiliteit in de wereld’

Het BIS, controleorgaan van de centrale banken, waarschuwt dat de sterke Amerikaanse dollar negatieve gevolgen zal hebben voor de financiële stabiliteit in de wereld. Vooral Europese banken kunnen in de problemen geraken.

Na de overwinning van Trump schieten rentevoeten over heel de wereld omhoog, samen met de dollar. En dat kan serieuze problemen opleveren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 16 november 2016

Trumponomics geeft bijna 100 procent zekerheid op renteverhoging

Analisten waarschuwden begin november dat een Trump-overwinning er voor zou zorgen dat de kans op een renteverhoging door de Amerikaanse Federal Reserve minder groot werd.

In plaats daarvan zien we nu precies het tegenovergestelde. Een renteverhoging door de Fed in december is bijna een zekerheid te noemen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 16 november 2016

Te vroeg om te juichen

In Nederland gaat het goed, in Duitsland minder. De groeicijfers van de Duitse economie nemen af. Maar dat komt niet uit de lucht gevallen.

In Nederland gaat het goed, in Duitsland minder. De groeicijfers van de Duitse economie nemen af. Maar dat komt niet uit de lucht gevallen.

'De optelsom van plussen en minnen was al niet geweldig. Het aantal tegenvallers begon toe te nemen, aantal meevallers begon af te nemen. Dan komt er opgeteld geen mooi cijfer uit. Maar 0,2 is wel weinig hoor. Dat is een ding wat zeker is', zegt macro-econoom Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 16 november 2016

4 redenen waarom het beter is om je eigen geld zelf te beheren

Soms vragen mensen zich wel eens af waarom ze niet zo veel geld hebben om achteraf er achter te komen dat ze hun financiën gewoon verwaarloosd hebben. Geld is als een kind, je moet er voor zorgen. Wanneer je het zijn goesting laat doen, gebeuren er pijnlijke dingen.

Er zijn dan ook sterke voordelen aan het eigen beheer van je geld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 16 november 2016

Productie goudmijnen heeft piek bereikt

De productie van goudmijnen wereldwijd kan de komende tien jaar met ongeveer een derde dalen. Die conclusie trekt Bloomberg op basis van berekeningen en voorspellingen van Randgold Resources en BMO Capital Markets. Zo werden er in 2014 wereldwijd slechts drie grote nieuwe goudreserves ontdekt, tegenover een piek van 37 grote ontdekkingen in 1987.

Lees verder op Goudstandaard
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs