Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 5826 tot 5830
Bron: Express.be
Geplaatst: zondag 24 juli 2016

De sleutel tot ‘het goede leven’ in 25 korte, maar krachtige tips

“Goed leven” heeft voor elk van ons een andere betekenis. Toch kan een goed leven worden omschreven als ‘een ononderbroken reeks van steeds intensere gevoelens van voldoening’. Het heeft niets te maken met je materiële bezittingen, maar alles met hoe je je voelt over je voorbije en komende verwezenlijkingen. Met deze definitie in het achterhoofd krijg je hier 25 tips om een ‘goed’ leven te leiden:

Bron: Express.be
Geplaatst: zondag 24 juli 2016

Vijf eigenschappen van de rijke elite die middenklassers niet begrijpen

Als selfmade miljardair en auteur van het boek ‘How Rich People Think’, waarvoor hij twaalfhonderd collega-miljardairs interviewde, weet Steve Siebold veel over de manier van leven en denken van de rijke elite. Hij maakte een top-vijf van eigenschappen die typerend zijn voor rijke mensen en die middenklassers volgens hem onvoldoende begrijpen.

Steve Siebold provoceert graag. Rijken denken en gedragen zich volgens hem anders dan de rest van de bevolking en net daar hebben ze hun rijkdom aan te danken. Dat gezegd zijnde kan je de onderstaande vijf stellingen ook lezen als eigenschappen van een groep mensen die de juiste drive en visie hadden om het te maken in het leven en daar een goed gevulde bankrekening aan over te houden. Dit zijn de eigenschappen die je daar volgens Siebold voor nodig hebt:

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zondag 24 juli 2016

Recordhoogte voor S&P500

Wie enkele maanden geleden dacht dat de Amerikaanse aandelen zouden stilvallen en dalen, had het bij het verkeerde eind. De S&P 500 heeft namelijk een nieuw hoogterecord bereikt en snoert daarmee de mond van de criticasters. Enkele experts zien zelfs een positief momentum dat de S&P 500 nog hoger kan brengen.

De aandelenindex die de 500 grootste Amerikaanse bedrijven bundelt, blijft de ene sterke prestatie na de andere neerzetten. Het bewijs daarvan is nogmaals geleverd na het doorbreken van het vorige hoogterecord.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 24 juli 2016

Nood aan nieuwe wending in je leven? Met deze loterij kan je eilandresort winnen

Doug en Sally Beitz zijn de trotse eigenaars van een luxehotel op een tropisch eiland. Maar nu heeft het koppel besloten om het eigendom te verloten, in plaats van het te verkopen aan de hoogste bieder. En daarvoor is er interesse vanuit de hele wereld.

Bron: z24.nl
Geplaatst: zondag 24 juli 2016

‘Voorstel EU: Britten mogen zeven jaar migranten weigeren, en kunnen in interne markt blijven’

De EU bereidt een voorstel voor om de Britten in de interne Europese markt te houden. De Britten zouden in het plan een ‘noodrem’ krijgen waarin zeven jaar lang zich niet hoeven te houden aan regels rond het vrije verkeer van personen in de interne markt.

Dat meldt The Guardian op basis van bronnen bij toponderhandelaars aan de kant van zowel de EU als de Britten. Verschillende EU-lidstaten zouden het echter niet met het plan eens zijn, waaronder Frankrijk en Polen.

Desondanks hopen de onderhandelaars op die manier toch aan de zorgen van de Britten tegemoed te komen. De algemene aanname is dat migranten één van de belangrijkste redenen is waarom de Britten in het referendum van vorige maand voor een Brexit stemden.