EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
33
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5826 tot 5830
Geplaatst op: donderdag 15 september 2016

Donald Trump: WTC kan niet door vliegtuigen alleen zijn neergehaald

Volgens Donald Trump waren het niet alleen vliegtuigen die het World Trade Center op 11 september deden instorten, maar waren er mogelijk ook explosieven bij betrokken. In een toelichting die hij op de dag van de aanslagen gaf beweert hij dat het gebouw door de stalen constructie veel te sterk is om enkel door een vliegtuig in te storten.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 14 september 2016

Deze econoom waarschuwt: de Brexit gaat 6.600 euro per Brit kosten

Het lijkt alsof de Britse economie alweer opkrabbelt, maar dat is volgens de Amerikaanse econoom Tyler Cowen bedrog. De kosten voor de Brexit komen uit op zeker 6.600 euro per Brit.

De Britten tellen hun zegeningen: de klap na de Brexit lijkt mee te vallen, nu maakindustrie en dienstensector goede cijfers laten zien ā€“ in het laatste geval zelfs een recordgroei. Het pond is gestegen in de laatste weken, ten op zichte van de euro, en lijkt goede moed te hebben.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 14 september 2016

Is de goudprijs oververhit?

Gister schreven we nog over de glorieuze toekomst van goud gedreven door enkele negatieve ontwikkelingen op macro economisch vlak. Zo doen de Amerikaanse cijfers het niet al te best, stapt de Federal Reserve langzaam af van het idee om de rente te verhogen, en gaat het er steeds meer op lijken dat Donald Trump, die zeker niet vies van goud is, de verkiezingen gaat winnen om vervolgens het stokje van Obama over te nemen. Allemaal positief voor de goudprijs.

Hoewel vele deze ontwikkelingen logischerwijs zullen zien als een koopsignaal, zijn er ook nog andere factoren die ā€˜op korte termijnā€™ de rem kan zetten op de ontwikkeling van de goudprijs.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 14 september 2016

Er willen 2.800 meer mensen vertrekken bij de Belastingdienst dan Wiebes verwacht had

De regeling in verband met een reorganisatie was bedoeld om ongeveer 5.000 personeelsleden uit zichzelf te laten vertrekken, maar op 1 september hadden 7.820 medewerkers zich gemeld voor een gesprek erover. ,,Dat betekent niet dat al deze mensen automatisch zullen besluiten daadwerkelijk gebruik te maken van de vertrekregelingā€, schrijft staatssecretaris Eric Wiebes woensdag aan de Kamer. Hij gaat ervan uit dat 5.200 tot 5.800 mensen zullen vertrekken.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 14 september 2016

Grafiek: Saoedi-Arabiƫ stoot Amerika van de olietroon

Er is de afgelopen tijd heel wat gezegd over Saoedi-Arabiƫ. Het beroemde olieland wordt geteisterd door de lage olieprijs en het Saoedi-Arabische BBP groeit zelfs aan het laagste tempo in 3 jaar tijd. Toch is er ook goed nieuws over Saoedi-Arabiƫ te vertellen.

Uit cijfers afkomstig van The International Energy Agency blijkt dat Saoedi-Arabiƫ de afgelopen maand Amerika van de troon heeft getrokken. Sinds het jaar 2014 mocht Amerika met de titel van grootste olieproduct aan de haal gaan, maar daar is in de maand augustus een verandering in gekomen.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs