EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5831 tot 5835 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 17 november 2016

Interessante vraag van een lezer

Gisteren ontvingen we een zeer interessante vraag van een lezer. Ik wil die vraag en mijn antwoord graag met u delen. Want ik denk dat het een goed beeld geeft van de onmogelijke situatie waarin de VS (en veel andere landen) zich bevindt. De vraag/opmerking van de lezer was:

U heeft waarschijnlijk gelijk met ‘inflatie’. Maar moet een zo ervaren man als u  worden verteld dat er behalve China en de financieringsnoodzaak, juist ook stijging van rente en dollar ontstaan?

EN DUS een grote kans op daling goudprijs. EN dat dat goed te zien is in de grafieken.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: donderdag 17 november 2016

9 tips om rijk te worden… volgens degenen die het al zijn

Van wie beter kan je het recept krijgen om stinkend rijk te worden dan van mensen die dat al zijn? De Spectrem Group ondervroeg 132.000 investeerders in de VS wiens rijkdom geschat werd op meer dan 25 miljoen dollar per persoon. Hun antwoorden geven een goede beeld van de attitudes die volgens hen de sleutels tot rijkdom en succes vormen.

Als we kijken naar de top 10 van factoren die volgens deze miljonairs hebben bijgedragen tot hun rijkdom dan zijn er zeker een aantal die je zelf in handen hebt. Al is een portie geluk (en het feit dat ze in een rijke familie werden geboren) ook niet onbelangrijk geweest voor een deel van hen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 17 november 2016

Bank of Japan gaat onbeperkt obligaties kopen

De Bank of Japan maakte vandaag bekend dat ze onbeperkt staatsobligaties zal opkopen, indien dat nodig is om de rente laag te houden. Deze maatregelen volgt op een plotselinge stijging van de rente op staatsobligaties van over de hele wereld en is bedoeld om beleggers te kalmeren. De belofte dat de centrale bank onbeperkt staatsleningen zal opkopen zorgde voor een daling van de rente op Japanse staatsobligaties met looptijden van twee en vijf jaar.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: donderdag 17 november 2016

Trump doet kans op ‘rate hike’ flink toenemen

Langzaam maar zeker beginnen er nieuwe bewegingen in de financiële wereld zichtbaar te worden. De markten moesten blijkbaar even wennen aan het idee dat Trump het roer over gaat pakken, maar laat al duidelijk merken dat het vertrouwen heeft in het toekomstige optreden van president-elect Donald Trump. De langverwachte ‘rate hike’ is wellicht aanstaande.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 17 november 2016

Zweden overweegt elektronisch geld

De centrale bank van Zweden overweegt de invoering van elektronisch geld als vervanging voor munten en bankbiljetten, zo schrijft de Wall Street Journal. In een toespraak zei Cecilia Skingsley, vice-gouverneur van de centrale bank, dat het gebruik van contant geld in Zweden veel sneller afneemt dan in andere landen en dat het land daarom het initiatief moet nemen in het ontwikkelen van nieuwe betaalsystemen.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs