EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
28
kliks
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5836 tot 5840
Geplaatst op: woensdag 14 september 2016

Rusland wil meer onafhankelijkheid van dollarsysteem

Na meer dan twee jaar economische crisis in Rusland probeert president Poetin de impasse te doorbreken. Vanaf nu zal het land een meer onafhankelijk monetair beleid voeren, dat bestaat uit een ruimere kredietverlening aan bedrijven, het uitbreiden van de economische samenwerking in de Euraziatische regio en het versterken van de ‘gouddekking’ van de roebel.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 14 september 2016

Er is teveel olie en dat blijft voorlopig zo

Heel even leek het erop dat er definitief betere tijden waren aangebroken voor de olieprijs. De Russen en de Saudi’s lieten in een gezamenlijke verklaring weten dat ze plannen gingen maken om de productie van olie te gaan beperken.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 14 september 2016

'Bezuinigingen hebben onnodig veel banen gekost'

De bezuinigingen van de afgelopen jaren hebben de economie onnodige schade toegebracht. Honderdduizenden Nederlanders hadden hun baan kunnen behouden, zonder dat de staatsschuld onhoudbaar was geworden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 14 september 2016

Dit recessiesignaal gaat maar niet weg…

Dit recessiesignaal is er nog steeds!

Dit recessiesignaal is er nog steeds!

De afgelopen maanden is er al veelvuldig gesproken over de ‘winstrecessie’ waar de Amerikaanse bedrijven in terecht zijn gekomen. Met name de dure dollar heeft er voor weten te zorgen dat de winsten bij de meeste Amerikaanse bedrijven zijn teruggelopen. Maar, ook de gestegen arbeidslonen spelen een belangrijke rol in dit verhaal.

Deutsche Bank econoom Joe LaVorgna merkt op dat maar weinig beleggers beseffen dat we nog steeds met deze winstrecessie te maken hebben. De beursstijgingen van de afgelopen maanden hebben er echter voor weten te zorgen dat de angst voor een winstrecessie naar de achtergrond is verschoven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 13 september 2016

Amerikaanse tv-zender meldt overlijden Hillary Clinton

Hillary Clinton woonde eergisteren de herdenking van 9/11 bij in New York City. Donald Trump was er ook, samen met duizenden nabestaanden van slachtoffers van de ramp, een gebeurtenis die 15 jaar geleden plaatsgevonden heeft.

Wat Hillary Clinton betreft was het zondag een moeilijke dag. Ze struikelde en viel bijna toen ze probeerde – met hulp – in een gereedstaande auto te stappen. Ze werd letterlijk zoveel mogelijk rechtop gehouden en de auto in gesleept. De beweringen van Hillary’s campagneteam dat geruchten over haar slechte gezondheid een samenzwering is, lijken volkomen in tegenspraak met de realiteit. Maar hoe zit het dan met haar dubbelganger? En wat te denken van haar overlijdensbericht op een Amerikaanse tv-zender?

[... ...]

Lees verder op stopdebankiers.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs