EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
57
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5836 tot 5840 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 18 november 2016

Record aan Amerikaanse staatsobligaties verkocht

Centrale banken en beleggingsfondsen buiten de Verenigde Staten hebben in september een recordhoeveelheid aan Amerikaanse staatsobligaties van de hand gedaan. Dat blijkt uit nieuwe cijfers die het Amerikaanse ministerie van Financiën woensdag naar buiten heeft gebracht. In totaal verkochten beleggers en centrale banken buiten de Verenigde Staten voor $76,6 miljard aan zogeheten Treasuries, de grootste verkoopgolf sinds het begin van deze metingen in januari 1978.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 18 november 2016

Wie hier €1000 afhaalt krijgt de fiscus over de vloer

Stel je voor: je haalt aan de bankautomaat €1000 af en dat is reden genoeg om je van belastingontduiking te beschuldigen… in Italië is het realiteit!

Een recent goedgekeurde wet geeft de fiscus ongeziene bevoegdheden. €1000 van je eigen spaarrekening halen leidt automatisch tot een vermoeden van belastingontduiking! TWEE bankbiljetten!

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 18 november 2016

Plots zijn alle politici tegen het establishment en de elite

Na de overwinning van Donald Trump in de Verenigde Staten positioneren de talrijke presidentskandidaten in Frankrijk zich graag als ‘anti-establishment’ , ‘anti-systeem’ en ‘anti-elite’. De laatste in de rij is de voormalige minister van Economie Emmanuel Macron (foto), nochtans een product van de eliteschool ENA en een voormalig bankier bij de investeringsbank  Rothschild &Cie.

Elk land heeft zo z’n eigen elitescholen, maar nergens is de grip van één school op de nationale politiek zo indrukwekkend als in Frankrijk. Zeven van de laatste twaalf eerste ministers waren ‘enarques’. 46% van de 600 Franse topmensen uit het zakenleven komen uit een van de drie grandes écoles.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 18 november 2016

Yellen licht tipje van de sluier voor renteverhoging in december

Donderdagnamiddag nam de voorzitster van de Federal Reserve het woord aangaande het monetaire beleid, de economische ontwikkelingen en de gevolgen ervan op de huidige rentetarieven. Janet Yellen bemerkte dat, indien de evolutie op de arbeidsmarkt gunstig blijft, een rente stap ‘relatief snel’ kan gaan en er wellicht in december al kan komen.

Anderhalf uur voor het openen van de Amerikaanse beurzen publiceerde Janet Yellen, voorzitster van de Amerikaanse centrale bank, een speech waarin ze woord en uitleg gaf over de huidige ontwikkelingen van de Amerikaanse economie.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 18 november 2016

Een héél uitzonderlijke situatie bij goudmijnaandelen!

In de afgelopen dagen werden voor de zoveelste maal overladen met déjà-vu gevoelens. De jongste correctie in de goudmarkt ging niet geruisloos aan ons voorbij. De mailbox puilde in de voorbije dagen uit van bezorgde, en soms ronduit paniekerige goudbeleggers. Met name de heftige daling van de goudmijnaandelen verhitte de gemoederen. De angst sloeg velen om ’t hart: “Niet weer, hé”. De jarenlange berenmarkt heeft diepe wonden geslagen, zo blijkt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs