EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5846 tot 5850 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 16 december 2016

Dit is hoe Jeff Bezos $7 miljard verdiende in 2016

2016 is een behoorlijk goed jaar geweest voor Jeff Bezos. Niet alleen werd hij op de koffie gevraagd door Donald Trump en speelde hij een kleine rol in de nieuwe Strar Trek film, hij verdiende ook zo’n $7 miljard (of $800.000 per uur). Hierdoor is hij weer een van de 4 rijkste mensen ter wereld.

Vorig jaar kwam Jeff Bezos voor de eerste keer kijken bij de rijkste personen ter wereld. Nadat de beurskoers van Amazon dit jaar nogmaals zo’n 15% steeg, bevestigt hij zijn positie. Bezos heeft een groot deel van zijn vermogen te danken aan zijn 17% aandeel in de Amerikaanse internetgigant.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 16 december 2016

SNS schrapt tegen de 1000 banen

SNS schrapt de komende vier jaar achthonderd tot negenhonderd voltijdsbanen.   

SNS schrapt de komende vier jaar achthonderd tot negenhonderd voltijdsbanen.   

Dat bevestigde het moederbedrijf van onder meer SNS Bank en ASN Bank vrijdag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 16 december 2016

Het beste beleggingsadvies? Investeer voor de lange termijn!

De Amerikaanse zakenbank Bank of America Merrill Lynch heeft een duidelijk advies voor startende beleggers. Steeds meer beleggers lijken gecharmeerd te zijn van het zogenaamde ‘snelle geld’ dat verdiend zou kunnen worden op de aandelenmarkten. Maar, de waarheid zit vaak anders in elkaar. Het is daarom van belang om voornamelijk voor de lange termijn te beleggen.

Elke belegger kent waarschijnlijk wel een ‘succesverhaal’ van een belegger die binnen korte tijd enorm veel geld wist te verdienen. Toch lijken maar weinig mensen te beseffen dat de kans op een soortgelijk scenario enorm klein is. Onze ‘animal spirits’ zorgen er voor dat we steeds meer risico nemen in de hoop dat we een gigantische klapper maken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 16 december 2016

Greenspan: Obligatiebubbel loopt leeg

Volgens voormalig centraal bankier Alan Greenspan zijn we vandaag de dag getuige van het leeglopen van een wereldwijde obligatiebubbel. Ook maakt de oud-voorzitter van de Federal Reserve zich grote zorgen over het gebrek aan productiviteitsgroei en de vergrijzing. Daardoor zien we een oplopende inflatie bij een stagnerende economische groei, een situatie die we kennen als stagflatie.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 16 december 2016

Wat een jokers

Mevrouw Yellen heeft deze week een grote baksteen in een stille vijver gegooid met dat verhaal over de korte renteverhoging en de verwachting dat die korte rente nog een aantal keer verder verhoogd gaat worden.

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs