Nieuws / Artikelen met het woord

58176 artikelen gevonden. Artikel 586 tot 590
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 6 december 2017

Prijs IOTA – cryptocurrency voor de Internet of Things – explodeert

De prijs van MIOTA, de cryptocurrency voor het IOTA-platform, is deze week explosief gestegen.

Op het hoogtepunt noteerde de koers van de IOTA token boven de $5,- per stuk. In de weken daarvoor noteerde IOTA nog tussen de $0,50 en $1,-.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: woensdag 6 december 2017

Rusland wil ‘eigen internet’ in BRICS landen

De Russische veiligheidsraad heeft de regering in Moskou geadviseerd een ‘eigen internet’ te ontwikkelen, zodat websites bereikbaar blijven op het moment dat de toegang tot bepaalde netwerken wordt geblokkeerd of om een andere reden niet meer functioneert. Het gaat hier dus niet om de aanleg van nieuwe internetkabels, maar om een eigen netwerk van zogeheten DNS-servers die nodig zijn om alle websites op het internet toegankelijk te houden.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: woensdag 6 december 2017

Iran en China willen niet meer in dollars handelen

Iran en China zijn vastberaden om een alternatief te zoeken voor de dollar in het handelsverkeer tussen beide landen. Dat zei de gouverneur van de Iraanse centrale bank na afloop van een ontmoeting met politiek adviseur Chen Yuan van de Chinese People’s Political Consultative Conference. Beide landen zien mogelijkheden om een valutaswap op te zetten, waarmee transacties tussen beide landen ook gemakkelijk in Iraanse rial en Chinese yuan betaald kunnen worden.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: woensdag 6 december 2017

BRICS willen gezamenlijk handelsplatform voor goud

De BRICS landen willen een nieuw handelsplatform opzetten om rechtstreeks goud te kunnen verhandelen. Dat zei Sergey Shvetsov, plaatsvervangend gouverneur van de Russische centrale bank, onlangs tegenover persbureau TASS. Hij verwacht dat de rol van andere handelscentra in de toekomst minder belangrijk zal worden, omdat een steeds groter gedeelte van de wereldwijde handel in goud naar de opkomende economieën zal verschuiven.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 6 december 2017

Welke Crypto Crash?

Amper 1 dag nadat de cryptomarkt in elkaar stuikte, staan de koersborden weer groen. En de cryptocoins staan niet zomaar op groen, maar dik in het groen. Het liedje van Bitcoin en Co lijkt nog niet uitgezongen.