EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
19
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
15
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 586 tot 590 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 2 juli 2018

'Nederland bovenaan lijstje eerlijke inkomstenverdeling'

Nederland heeft de eerlijkste inkomensverdeling in Europa. Dat meldt het Duits onderzoeksbureau Ifo. Ons land wordt op de voet gevolgd door Finland en Noorwegen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 1 juli 2018

Voorzitter centrale bank Letland beschuldigd van aannemen steekpenningen

De president van de centrale bank van Litouwen, Ilmars Rimsevics, wordt beschuldigd van het aannemen van steekpenningen.

Volgens het Litouwse ministerie van Justitie nam hij steekpenningen van minstens 100.000 euro aan. Als hij hiervoor wordt veroordeeld, kan hij een gevangenisstraf tot elf jaar krijgen. Rimsevics ontkent de aantijgingen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 1 juli 2018

Let op! Het goudseizoen breekt aan

Goud wist tijdens de voorbijgaande weken verrassend genoeg niet te profiteren van de onrust op de financiële markten. Volgens een grote groep beleggers gaf de teleurstellende prestatie van de goudprijs aan dat goud niet langer meer gezien kan worden als ‘veilige haven’. Moeten we inderdaad rekening houden met een verdere prijsdaling van het gele edelmetaal?

De goudprijs heeft al weken last van de duurdere dollar, dat is een feit. Maar, dat is niet het complete verhaal. Normaal gesproken weten de edelmetalen immers te profiteren op het moment dat de markten geconfronteerd worden met hoge volatiliteit. Dit was bijvoorbeeld ook het geval tijdens de eerste maanden van 2016. Ondanks de beweeglijkheid gebeurt op dit moment het tegenovergestelde bij goud.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 1 juli 2018

Krijgt de Duitse economie binnenkort een tegenslag te verwerken?

Afgelopen maandag verschenen er vanuit Duitsland cijfers over het Duitse bedrijfsklimaat. Deze cijfers vielen iets lager uit dan verwacht. De trend van de afgelopen maanden zorgt er voor dat de kans op een tegenslag van de Duitse economie toeneemt.

De Duitsers kunnen mogelijk binnen afzienbare tijd te maken gaan krijgen met het protectionisme van Trump. Donald Trump liet immers vorige week al weten dat de Duitsers rekening moeten houden met importheffingen op hun auto’s. Als reactie op dit bericht moesten de Duitse autofabrikanten veel waarde inleveren op de Duitse beurs.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 1 juli 2018

Europese inflatie naar hoogste niveau in twee jaar

De inflatie in de eurozone is gestegen naar het hoogste niveau in twee jaar. Het prijspeil in het eurogebied steeg 2 procent op jaarbasis.

Dit meldt statistiekbureau Eurostat vrijdag in voorlopige cijfers. In mei bedroeg het cijfer nog 1,9 procent. Energieprijzen stegen het hardst met 8 procent, vergeleken met 6,1 procent in mei. Het prijsniveau in de dienstensector steeg met 1,3 procent. In mei was dit nog 1,6 procent. 

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs