Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 586 tot 590
Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 11 september 2017

Navy Seals trainen Zuid-Koreaanse elitetroepen om Kim Jong-un te doden

Zuid-Koreaanse commando’s zullen met behulp van de US Navy Seals die terrorist Osama bin Laden hebben geëlimineerd een speciale eenheid creëren die in geval van oorlog de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-Un zou moeten uitschakelen.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 11 september 2017

Neemt Catalonië op 1 oktober afscheid van Spanje?

In Catalonië wordt op 1 oktober een referendum over onafhankelijkheid van Spanje georganiseerd. Het parlement van de Spaanse deelstaat heeft daarmee ingestemd. Een meerderheid van het Catalaanse parlement stemde voor de wet die zo’n referendum mogelijk maakt. Een Catalexit behoort nu plots tot de mogelijkheden, maar volgens financiële experts zouden de gevolgen die van de Brexit kunnen overtreffen.

Bron: XanderNieuws
Geplaatst: maandag 11 september 2017

ISIS gaat moslims in Europa inzetten om voedsel supermarkten te vergiftigen

Blackops Cyber: ‘Klanten supermarkten goed in de gaten houden’ - Europese en Nederlandse politici weigeren nog steeds om sluiten grenzen zelfs maar te overwegen

Binnenkort dodelijke terreur die je onwetend achter je eigen voordeur meeneemt en in je groentela stop, totdat....? (2)

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 11 september 2017

Schaüble: “ECB moet monetair beleid normaliseren”

De Duitse minister van Financiën Wolfgang Schaüble vraagt de Europese Centrale Bank (ECB) om haar programma van monetaire stimulus stop te zetten en haar beleid te normaliseren. Volgens Schaüble is het herstel in de eurozone nu voldoende sterk. De Duitser deed de oproep ter gelegenheid van een voordracht op de “Banking in Change”-conferentie van het Duitse Handelsblatt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 11 september 2017

De niet-zo-sexy maar wel zeer realistische stappen die nodig zijn om miljonair te worden

Wanneer we naar miljonairs kijken, gaan we er altijd van uit dat deze mensen het gemakkelijk hebben. Voor sommige is dit misschien het geval, maar de meeste hebben er bloed, zweet en tranen voor gelaten. Een overgroot deel heeft de niet-zo-sexy, maar realistische stappen gezet om miljonair te worden.