EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5881 tot 5885 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 16 november 2016

Kazachstan wil 800.000 containers vervoeren over Silk Road

Kazachstan investeert in spoorlijnen en andere infrastructuur om meer containers van China naar Europa te kunnen transporteren, zo schrijft de Astana Times. Volgens de Kazakse ministerie van Investeringen en Ontwikkeling, Zhenis Kassymbek, moet het goederenvervoer over het spoor op deze manier groeien naar in totaal 800.000 containers tussen nu en het jaar 2020.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 16 november 2016

Hypotheekrente stijgt weer

Verschillende aanbieders van hypotheken hebben de hypotheekrente onlangs verhoogd of hebben plannen om dat in de nabije toekomst te doen, zo schrijft het Financieel Dagblad. Het is de eerste renteverhoging na een lange reeks van steeds lagere rentes. Een stijging van de rente verlaagt de leencapaciteit van potentiële huizenkopers en kan op termijn een negatief effect hebben op de ontwikkeling van de huizenprijzen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 16 november 2016

Kan China de Trump train stokken in de wielen steken?

President Trump dreigt ermee een invoerheffing van 45% te heffen op Chinese import. Kunnen de Chinezen het ook hard spelen? Het antwoord is ja.

President Trump dreigt ermee een invoerheffing van 45% te heffen op Chinese import. Kunnen de Chinezen het ook hard spelen? Het antwoord is ja.

Peking kan pestregels invoeren die grote Amerikaanse bedrijven met productie in China zoals Apple treffen, alsook de import van Amerikaanse auto’s, maïs en sojabonen beperken en belasten. Ook orders voor de bouw van nieuwe vliegtuigen zouden niet langer aan Boeing, maar aan Airbus worden toegekend.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 16 november 2016

ABN Amro schrapt 1.500 banen

ABN Amro gaat 1.500 medewerkers ontslaan. De ontslagronde moet een kostenbesparing van 400 miljoen euro opleveren.

Dat meldt de bank woensdag in een kwartaalverslag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 16 november 2016

Inflatie en het helikoptergeld van Trump

Een van de grootste mysteries van de afgelopen jaren is waar de inflatie is gebleven na 8 jaar geld printen. Er is maar liefst $3.000 miljard in de economie gepompt zonder een aanzienlijke stijging van de inflatie. Sterker nog, de afgelopen jaren heeft er angst geheerst voor deflatie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs