EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
52
kliks
40
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5921 tot 5925
Geplaatst op: donderdag 8 september 2016

ECB wijzigt rente niet

De Europese Centrale Bank (ECB) wijzigt de belangrijkste rentetarieven niet.

De Europese Centrale Bank (ECB) wijzigt de belangrijkste rentetarieven niet.

De herfinancieringsrente blijft op 0 procent staan, maakt de centrale bank donderdag bekend. Dit betekent dat banken nog altijd gratis geld kunnen lenen bij de ECB.

Ook de depositorente blijft op hetzelfde niveau (-0,4 procent), Banken die geld bij de ECB stallen, moeten daar dus nog steeds voor betalen. De ECB hoopt dat banken hierdoor eerder geneigd zijn om geld uit te lenen aan bedrijven en huishoudens.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 8 september 2016

CD Fund prestaties opgemerkt in de media

Het sterke herstel van het Commodity Discovery Fund dit jaar is niet onopgemerkt gebleven. Verschillende media publiceerden berichten over het feit dat ons fonds dit jaar in verschillende ranglijsten bovenaan noteert.

Zo maakte Fondsnieuws, het professionele platform van het Financiëele Dagblad op haar site bekend dat wij het best presterende mijnbouwfonds zijn, gerekend over de eerste zeven maanden. Bron voor hun verhaal is een onderzoek door het in beleggingsfondsen gespecialiseerd Morningstar:

Lees verder op CD Fund.com
Geplaatst op: donderdag 8 september 2016

VS stuurt nog $1,3 miljard aan bankbiljetten naar Iran

De Verenigde Staten hebben niet alleen de eerste $400 miljoen, maar ook de resterende $1,3 miljard aan openstaande rekeningen aan Iran in de vorm van bankbiljetten betaald. Opvallend is dat beide transacties volledig in vreemde valuta werden afgehandeld, namelijk met eurobiljetten en Zwitserse franken.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 8 september 2016

Internationale handelsverdragen schaden de welvaart

Na drie jaar van heimelijk onderhandelen achter gesloten deuren, lijkt het erop dat het TTIP gewoon bij het oud vuil zal belanden. Het TTIP lijkt slachtoffer te worden van de groeiende politieke onrust, wantrouwen en woede in zowel de VS als de EU, die zich vooral richt op de zittende politieke en economische elite.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 8 september 2016

LIVE: Rentebesluit ECB om 14:30

De ECB geeft vanmiddag om half drie een toelichting op het rentebesluit. De verwachting is dat de centrale bank de rente ongewijzigd zal laten op 0%, maar tegelijkertijd verwachten veel analisten ook dat Draghi het bestaande stimuleringsprogramma verder zal verlengen dan de voorlopige einddatum van maart 2017.

Lees verder op Marketupdate

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs