Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 5921 tot 5925
Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 30 juni 2016

Grootste diamant ter wereld vindt geen koper

De grootste bestaande ruwe diamant ter wereld is tijdens een veiling in Londen niet verkocht geraakt. Het minimumbedrag van 70 miljoen dollar (63 mijoen euro) werd niet bereikt.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 30 juni 2016

Negatieve rente voor 12 biljoen aan schuldpapier

De hoeveelheid staatsobligaties met een negatieve rente is door de Brexit alleen maar verder toegenomen. Volgens de laatste cijfers van Fitch circuleert er op dit moment $11,7 biljoen aan staatsobligaties. Beleggers zoeken naar een veilige haven en zijn bereid een negatief rendement te accepteren, omdat overheden als de meest betrouwbare tegenpartij worden gezien.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 30 juni 2016

Beurzen herstellen van Brexit paniek

De aandelenmarkten krabbelen weer op na de Brexit paniek van begin deze week. Afgelopen vrijdag gingen de beurzen wereldwijd nog hard onderuit en ook na het weekend hield de negatieve stemming aan, maar de laatste twee dagen schieten de aandelenkoersen weer omhoog. Is het blind optimisme van beleggers of was de paniek omtrent de Brexit overdreven?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 30 juni 2016

Was de daling van vrijdag zeldzaam?

De wereldwijde indices vlogen afgelopen vrijdag in een rap tempo naar beneden toen bekend werd dat het merendeel van de Britten uit de Europese Unie wil stappen. Tot op de dag van vandaag zijn de gevolgen van deze veelbesproken beslissing nog goed waarneembaar. Zo gaan de financiƫle markten gebukt onder hoge volatiliteit en voornamelijk de bankaandelen worden hard afgestraft.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 29 juni 2016

5 dagelijkse 5-minuten gewoontes die je rijk kunnen maken

Dagelijkse gewoontes bepalen hoe succesvol jij kan worden. Dit zijn de woorden van Thomas C. Corley die 5 jaar lang de dagelijkse gewoontes van 177 self-made miljonairs bestudeerde. En succesvol worden is rijk worden. Je dagelijkse gewoontes kunnen je weerhouden om rijk te worden of ze kunnen er net voor zorgen dat jij miljonair wordt.

De dagelijkse gewoontes moeten zelfs niet veel tijd in beslag nemen. We sommen er 5 op die slechts 5 minuten van je tijd in beslag nemen. Je kan dus met een half uur per dag al voldoende bereiken om rijk te worden.