EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5941 tot 5945 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 22 november 2016

Nieuw investeringsfonds wil vierde industriële revolutie naar Vlaanderen brengen

Ondernemer Urbain Vandeurzen lanceert een nieuw investeringsfonds dat zich vooral zal focussen op de ondersteuning van groeibedrijven die technologieën ontwikkelen rond intelligente fabrieken en geconnecteerde machines.

Hij wil voor de uitbouw van het nieuwe fonds, dat over ettelijke honderden miljoen euro zou beschikken, een samenwerking met andere succesvolle ondernemers uit de industriële wereld. Het fonds zou volgende lente van start moeten gaan en moet volgens Vandeurzen de nieuwe industriële revolutie naar België brengen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 22 november 2016

Trump: ‘Hillary heeft genoeg meegemaakt’

De Amerikaanse president-elect Donald Trump ziet af van een gerechtelijke vervolging van voormalig Secretary of State Hillary Clinton. Dat meldt het doorgaans goed geïnforneerde ochtendprogramma ‘Morning Joe’, op basis van bronnen dicht bij de president.

Ook Trumps campagneleider Kellyanne Conway heeft het nieuws bevestigd.

Trump Won’t Pursue Charges Against Hillary: “She’s Been Through Enough” https://t.co/b2x2ofoaYh pic.twitter.com/2xpss0TIfk

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 22 november 2016

9 niet alledaagse jobs die jou miljonair kunnen maken

Gisteren hadden we het nog over de 7 best betaalde jobs voor mannen. Hoe meer je kan verdienen, hoe rijker je kan worden. Maar wil je echt miljonair worden, zijn er toch specifieke jobs die de kansen substantieel verhogen. Want zeg nu zelf, wie wil er geen miljonair worden?

Iedereen kan miljonair worden, het moet echt niet bij een droom blijven. De miljonairs van vandaag zijn ook (bijna) allemaal begonnen met een droom. En iedereen kan zijn eigen weg kiezen. Er zijn er die miljonair werden door te sparen, beleggen of een erfenis. Maar het kan ook via een goed betaalde job.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 22 november 2016

Jongeren moeten beseffen dat ze deze 5 financiële fouten niet mogen maken

Het voordeel aan jong zijn, is dat je fouten kan maken. Maar de fouten mogen natuurlijk niet van die orde zijn dat ze je hele leven blijven achtervolgen. Jong zijn is van het leven genieten, grote misstappen vermijden, ervaring opdoen en je voorbereiden op de rest van je leven.

Probeer onderstaande 5 financiële fouten te vermijden, dan wacht er ongetwijfeld een sprankelende financiële toekomst.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 22 november 2016

Ex-eurocommissaris Frits Bolkestein: De euro gaat er aan

De liberale politicus Frits Bolkestein stond mee aan de wieg van de Europese interne markt. De Nederlander was destijds eurocommissaris. De laatste jaren wordt Bolkestein steeds pessimistischer over de toekomst van de Europese Unie en dan meer specifiek de euro.

Bolkestein is sinds het uitbreken van de eurocrisis (en de specifieke problemen rond Griekenland) een tegenstander geworden van het monetaire beleid. Griekenland moe(s)t volgens hem uit de eurozone gezet worden. Dat is nooit gebeurd.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs