EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5956 tot 5960 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 11 november 2016

Iran voert olieproductie verder op

Iran heeft zijn olieproductie afgelopen maand verder opgevoerd. Door dagelijks 210.000 vaten olie extra op te pompen, kwam de productie op het hoogste niveau uit sinds sancties tegen het land zijn opgeheven. 

Iran was in oktober goed voor 3,9 miljoen vaten olie per dag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 11 november 2016

Zo gaat de Mexicaanse muur van Trump eruit zien

In zijn campagne heeft Trump herhaaldelijk gezegd dat hij een muur zou bouwen op de grens met Mexico. Hiermee wil hij de Mexicaanse immigranten en drugs buiten houden. Enkele Mexicaanse architecten hebben de plannen van Trump eens uitgetekend

Volgens de architecten van Estudio 3.14 uit Guadalajara zal de muur 3.150 kilometer lang worden. Naast de kostprijs van $15 tot $25 miljard zou de omgeving ook bijzonder moeilijk zijn om de muur te bouwen. Onderhoud en 21.000 agenten om de grens te bewaken zouden jaarlijks nog eens $2,1 miljard vergen van de Amerikaanse schatkist.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 11 november 2016

Meer dan 1 biljoen verdampt uit obligatiemarkt

Sinds het begin van deze week is er meer dan $1 biljoen aan waarde verdampt uit de obligatiemarkt, zo blijkt uit cijfers van Bank of America Merrill Lynch. Beleggers verwachten dat Donald Trump als nieuwe president van de Verenigde Staten meer fiscale stimuleringsprogramma's zal opstarten om de economie te stimuleren, waardoor de inflatie zal toenemen.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: vrijdag 11 november 2016

Auto-industrie creëert weer banen… maar niet in Europa

De automotive heeft de afgelopen jaren zware klappen gekregen. De exponentiële groei van de autoproductie in de jaren ’90 en jaren 2000 kwam tot een abrupt einde, onder andere door hoge energieprijzen. Honderdduizenden banen wereldwijd verdwenen op enkele jaren tijd.

Bovendien moeten autobouwers, om competitief te blijven, steeds zwaarder investeren in nieuwe technologie, zowel ecologische als veiligheidstechnologie, en comfort, waardoor de marges steeds kleiner worden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 11 november 2016

Grootste Indiase bankbiljetten op slag waardeloos

In India heeft premier Narendra Modi dinsdag aangekondigd dat de twee grootste bankbiljetten – die van 500 en 1.000 roepies (iets minder dan 14 euro) – in het land met onmiddellijke ingang waardeloos worden.

De premier zei dat de maatregel nodig was om de schaduweconomie en de belastingontduiking in het land te bestrijden. Vanaf donderdag tot en met het einde van het jaar kunnen Indiërs deze nu waardeloze coupures inwisselen tegen nieuwe biljetten van 500 en 2.000 roepies.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs