EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: bitcoinweb.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5971 tot 5975 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 22 november 2016

‘Met Sarkozy heeft Europa eindelijk een populist die verliest’

Na het VK en de VS, zaten ook de peilingen voor de eerste ronde waarin de Franse Republikeinen hun presidentskandidaat zullen aanduiden er grandioos naast. Die hadden een duel voorspeld tussen de 70-jarige burgemeester van Bordeaux en ex-premier Alain Juppé en oud-president Nicolas Sarkozy, die de eerste Franse politicus wou worden die na een nederlaag opnieuw het Elysée kon betrekken.

Maar Sarkozy ging er in de eerste ronde al uit, terwijl Juppé kansloos was tegen een andere ex-premier: François Fillon. Die had in de peilingen amper boven de 15% gescoord, maar haalde nu bijna het drievoudige:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 22 november 2016

Turkije zoekt toenadering tot Rusland en China

Het gaat niet zo goed tussen de EU en Turkije, zoveel is duidelijk. De toetreding van Turkije tot de Europese Unie lijkt steeds minder aannemelijk door het onconventionele beleid dat de Turkse president Erdogan momenteel doordrukt in zijn land. De handel tussen beide landen verloopt ook stroever dan voorheen, daarom zoekt Erdogan toenadering tot China en Rusland.

De mislukte couppoging in Turkije en de daarop volgende harde aanpak van de Turkse president Erdogan zijn wellicht de doodsteek geweest voor de mogelijke toetreding tot de Europese Unie.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 21 november 2016

Jim Rickards: het zal deze keer compleet anders worden

Jim Rickards schoof onlangs aan bij Bloomberg om te discussiëren over de toekomst van de dollar en de Amerikaanse economie.

Jim Rickards schoof onlangs aan bij Bloomberg om te discussiëren over de toekomst van de dollar en de Amerikaanse economie.

Rickards waarschuwt al geruime tijd voor een nieuwe crisis, één die deze keer compleet anders zal worden. Hij schrijft hier al geruime tijd over in één zijn boeken ‘The Death of Money: The Coming Collapse of the International Monetary System’, en recent in ‘The New Case for Gold’ (2016).

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 21 november 2016

Goud en de stijging van de US dollar

De overwinningsroes ebde langzaam weg van de markten. De euforie (na de winst van Trump) maakte plaats voor realisme. Die zin voor realiteit sloeg in, nadat de koers van de US dollar naar het hoogste punt sinds 2003 schoot! De uitbraak van de wereldreservemunt geeft een bijzonder wrange smaak aan de uitbraken van de belangrijkste beursindices in de VS.

Inmiddels noteert de USD-index ruimschoots boven de grens van 100! Ter herinnering: de USD-index noteerde vijf jaar geleden nog aan 75.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 21 november 2016

Italië, 4 december… valt de volgende dominosteen?

Op 4 december trekken de Italianen naar de stembus om er een reeks voorstellen van hun premier Renzi goed te keuren of te verwerpen. Matteo Renzi heeft – net als David Cameron dat met het Brexitreferendum deed – zijn politiek lot aan het referendum verbonden.  Er staat dus veel op het spel, niet enkel voor Italië, maar voor de ganse EU.

Renzi’s oppositie bestaat uit een drietal partijen, waaronder de populistische Vijfsterrenbeweging van Beppe Grillo. Die slaagde er bij de recente gemeenteraadsverkiezingen al in de macht in de miljoenensteden Rome en Turijn te veroveren. Ook een reeks kleinere steden ging toen voor de bijl. Verder is er de anti-immigratiepartij Lega Nord, die net als de Vijfsterrenbeweging het Italiaanse lidmaatschap van de eurozone in vraag stelt en mee wil surfen op de anti-establishmentgolf die het Westen in haar greep houdt.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs