EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5981 tot 5985 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 9 november 2016

Europese beurzen poetsen openingsverliezen na zege Trump weer weg

Beleggers in Europa staan niet te juichen bij het aanstaande presidentschap van Donald Trump. Maar de verzoenende woorden die de steenrijke zakenman sprak na zijn verkiezingsoverwinning, stelden wel wat gerust.

Zware openingsverliezen werden later in de ochtend grotendeels weggepoetst.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 9 november 2016

'Spanning op financiële markten houdt zeker aan tot inauguratie Trump'

Beleggers gaan een onzekere periode tegemoet en de spanning op de financiële markten houdt zeker aan tot de inauguratie van Donald Trump op 20 januari 2017.

Beleggers gaan een onzekere periode tegemoet en de spanning op de financiële markten houdt zeker aan tot de inauguratie van Donald Trump op 20 januari 2017.

Dat zegt beleggingstrainer Hans Oudshoorn van BinckBank tegen NU.nl in een toelichting op de effecten voor beleggers van de verkiezingswinst van Trump.

"De koersen staan wel onder druk, maar na de eerste speech van Trump valt het mee. Zijn toon was gematigd, voor het eerst wat neutraler", zegt Oudshoorn.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 9 november 2016

Poetin: We zijn bereid relaties met de VS te herstellen

De Russische president heeft zojuist een persconferentie gegeven in reactie op de Amerikaanse verkiezingen. Daarin feliciteerde hij de Amerikaanse bevolking met het kiezen van een nieuwe president en sprak hij nogmaals zijn wens uit om de relaties tussen Rusland en de Verenigde Staten te herstellen. Hij deed een handreiking aan Trump om de banden tussen beide wereldmachten aan te halen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 9 november 2016

It looks like Trump!!!! De 23 topmomenten van een lange verkiezingsnacht

Donald Trump wordt meer dan waarschijnlijk de volgende president van de VS. Tijdens een spannende verkiezingsnacht reed de New Yorkse zakenman een foutloos parcours en maakte hij komaf met alle peilingen. Toch komt hij om 2 uur ‘s ochtends lokale tijd nog 16 kiesmannen te kort om de 270 binnen te halen die nodig zijn om de strijd in zijn voordeel te beslechten.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 9 november 2016

Trump president? Wat moet je als kleine belegger op dit moment doen?

Voor beleggers is de waarschijnlijke zege van Trump schrikken. Wat nu? Beleggen in goud en uit aandelen stappen? "Dat is het probleem, niemand weet wat hij van plan is", zegt Geert Gielens, hoofeconoom bij Belfius. Maar blijf voorlopig even weg uit aandelen, luidt het devies.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs