EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
58
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5981 tot 5985
Geplaatst op: maandag 5 september 2016

Centrale banken op de voorgrond in september

Terwijl de dollar zich ondanks het zwakke banenrapport in de VS sterk hield, liet het pond zich afgelopen week van zijn beste kant zien. Positieve verrassingen dwingen investeerders om hun bearish posities op te ruimen en momenteel is de weg van de minste weerstand voor het pond die naar boven. In september zullen centrale banken op de voorgrond staan, met vooral deze week een ongewoon aantal vergaderingen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 5 september 2016

Zijn aandelen te duur?

Aandelen zijn de afgelopen jaren hard gestegen en in de Verenigde Staten staan de beurzen zelfs op recordhoogte. Zetten we de waardering van bedrijven af tegen de winstgevendheid, dan lijken aandelen overgewaardeerd. Goldman Sachs berekende dat de wereldwijde koers/winst verhouding van aandelen op dit moment op 15,4 staat, zeer hoog in vergelijking met de afgelopen dertig jaar. Maar is dat reden om nu uit aandelen te stappen?

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 5 september 2016

Tegenstellingen groot, oplossingen ver weg

Politiek gerommel zorgt in Europa voor een vertraging van het economisch herstel en van de G20 hoeven we niet veel te verwachten. De urgentie om actie te ondernemen ontbreekt volgens BNR-economiecommentator Kees de Kort.

De Amerikaanse arbeidsmarktcijfers van afgelopen vrijdag waren nogal teleurstellend, meent De Kort. 'Het getalletje leek nog wel ergens op, maar als je kijkt naar de kwaliteit van de banen en de loonontwikkeling: het stelt allemaal niet veel voor. Ook de cijfers over de inkoopmanagers dienstverlening bevestigen dat er maar een zeer beperkte beweging in de Amerikaanse economie zit.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 5 september 2016

Lagarde maant G20 tot actie in aanpak economische problemen

De G20-landen moeten hun mooie beloftes over de aanpak van economische problemen omzetten in daden. 

De G20-landen moeten hun mooie beloftes over de aanpak van economische problemen omzetten in daden. 

Dat zei de topvrouw van het Internationaal Monetair Fonds (IMF), Christine Lagarde, maandag na afloop van de G20-top in het Chinese Hangzhou.

De G20-landen beloofden bij hun top alle mogelijkheden te zullen benutten om de economische groei vooruit te helpen. Daarbij zal per land worden bekeken welke hervormingen noodzakelijk zijn en zal worden afgezien van exportbeleid dat andere landen schaadt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 5 september 2016

Britse premier wil einde van vrij verkeer van EU-burgers

Er moet een systeem ontwikkeld worden waardoor het vrije verkeer van personen in de Europese Unie niet in Groot-Brittannië zal worden doorgetrokken.

Er moet een systeem ontwikkeld worden waardoor het vrije verkeer van personen in de Europese Unie niet in Groot-Brittannië zal worden doorgetrokken.

Dat heeft de Britse premier Theresa May in een interview met de Britse omroep BBC gezegd.

Migratie wordt volgens May het belangrijkste element van het akkoord dat Groot-Brittannië met de Europese Unie over de brexit wil realiseren. De Britse bevolking is volgens de premier over die problematiek bijzonder duidelijk geweest.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs