EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5991 tot 5995 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 19 november 2016

Euro daalt 4,5% in twee weken tijd

De Euro is de laatste 2 weken met bijna 5% gedaald. De komende weken zijn er twee momenten dat de munt verder onder druk kan komen. De eerste is op.....

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: zaterdag 19 november 2016

Rusland woest over uitspraken John Kirby (VS)

Volgens John Kirby, woordvoerder van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken, verdient Russia Today niet dezelfde behandeling als andere media. Deze provocerende uitspraak zorgde niet alleen voor verontwaardiging bij andere journalisten, ook haalde hij zich de woede op de hals van de Russische regering. Het duurde dan ook niet lang voordat Maria Zakharova, woordvoerster van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken, met een reactie kwam om de uitspraken van haar Amerikaanse collega te veroordelen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: zaterdag 19 november 2016

Italie verscherpt controle op contant geld

In Italië is een nieuwe wet aangenomen om meer grip te krijgen op contant geld, zo schrijft ADN Kronos. Haal je meer dan €1.000 per dag of meer dan €5.000 per maand uit de geldautomaat, dan moet de bank daar voortaan melding van doen bij de belastingdienst. Ziet de belastingdienst vervolgens aanleiding om een onderzoek te starten, dan moet je kunnen aantonen dat het geld op legitieme wijze verkregen is.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: zaterdag 19 november 2016

Geschiedenis toont aan: 100% kans op recessie tijdens Trump legislatuur

Raoul Pal, de hedgefund manager die RealVision TV oprichtte, is 100% zeker dat Donald Trump met een recessie te maken krijgt tijdens zijn legislatuur. Hij baseert zich op een historisch patroon.

Raoul Pal, de hedgefund manager die RealVision TV oprichtte, is 100% zeker dat Donald Trump met een recessie te maken krijgt tijdens zijn legislatuur. Hij baseert zich op een historisch patroon.

Pal, die op pensioen ging op 36, bestudeert economische cycli. De conjunctuurgolven zijn zijn voornaamste raadgever om al dan niet in een bepaalde investering te stappen.

In zijn laatste nieuwsbrief focust hij op recessies en welke cyclus zij volgen. En daarbij merkte hij iets heel eigenaardigs op:

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 19 november 2016

Korten pensioenen van twee miljoen mensen dreigt

Volgend jaar moeten mogelijk dertig fondsen volgend jaar hun pensioenen korten. Daardoor worden ruim twee miljoen pensioendeelnemers en tweehonderdduizend gepensioneerden geraakt.

Dat blijkt uit een vrijdag gepubliceerde analyse van De Nederlandsche Bank (DNB) in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs