Nieuws / Artikelen met het woord

57627 artikelen gevonden. Artikel 5996 tot 6000
Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 13 juli 2016

Olieproductie in Midden-Oosten op recordniveau

De olieproductie van de landen in het Midden-Oosten ligt op een recordniveau, maar in de Verenigde Staten gaat de productie omlaag. 

De productie in het Midden-Oosten lag in juni voor de derde maand op rij op meer dan 31 miljoen vaten (van 159 liter) per dag, meldt het Internationaal Energie Agentschap (IEA) woensdag. 

In Saudi-Arabië bereikte de productie vorige maand bijna een recordniveau van 10,55 miljoen vaten, terwijl Iran meer blijft oppompen sinds het wegvallen van de sancties tegen het land.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 13 juli 2016

Chinese export en import nemen opnieuw af

De export van China is in juni verder gedaald en ook de import ging omlaag. Dat liet de Chinese douane woensdag weten.

De Chinese export gemeten in dollars zakte met 4,8 procent in vergelijking met een jaar eerder. In mei nam de uitvoer van de tweede economie van de wereld met 4,1 procent af. De invoer daalde met 8,4 procent in juni, na een afname met 0,4 procent in de voorgaande maand.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 13 juli 2016

5 ochtendrituelen waar je blij en productief van wordt

Je doen en laten bij het ochtendgloren bepaalt in grote mate hoe positief je de rest van de (werk)dag beleeft. We helpen je op weg naar meer energie en productiviteit met deze vijf ochtendgewoontes.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 13 juli 2016

Bankensentiment bereikt nieuw dieptepunt

Terwijl de Amerikaanse beurzen gisteren nieuwe recordkoersen wisten te bereiken, ziet het plaatje er in Europa er geheel anders uit. De Europese markt wordt overschaduwd door het besluit van de meerderheid van de Britten om spoedig de Europese Unie te verlaten.

Omdat het woord ‘spoedig’ op dit moment steeds meer naar de achtergrond wordt verschoven hebben de Europese indices de afgelopen handelsdagen ook kunnen profiteren van de vreugdestemming op de beursvloer.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 13 juli 2016

5 Redenen waarom jij nog niet rijk bent

We hebben 2 keer goed nieuws en 1 keer slecht nieuws. Goed nieuws: Het is nooit te laat om rijk te worden. Slecht nieuws: hoe langer je wacht, hoe moeilijker het wordt. Goed nieuws: als je weet wat je verkeerd doet, kan je het onmiddellijk veranderen.

En over dat laatste willen we het deze keer over hebben. Er zijn verschillende redenen waarom de meeste mensen nog niet rijk zijn. En dezelfde fouten zien we bij de meeste mensen steeds terugkomen. Wanneer jij onderstaande fouten maakt, zal het moeilijk worden om rijk te worden.

Kijk naar deze 5 fouten en wees eerlijk wat op jou van toepassing is.