EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5996 tot 6000 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 8 december 2016

Ben jij een echte Bitcoiner? doe dan de bitcoin quiz

Het hoeft niet altijd zo serieus en daarom vandaag even tijd voor een quiz, een Bitcoin quiz uiteraard. Een feest van herkenning waarschijnlijk voor de oudgedienden en een mooie kans voor de nieuwkomers om wat bij te leren over de geschiedenis van Bitcoin. met dank aan Bitwala.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: donderdag 8 december 2016

Qatar en Glencore kopen belang in Russisch olieconcern Rosneft

Het staatsinvesteringsfonds van Qatar en grondstoffenbedrijf Glencore kopen voor 10,5 miljard euro een groot belang in het Russische staatsolieconcern Rosneft. Dat maakte topman Igor Sechin van Rosneft woensdag bekend.

Het gaat om een aandelenbelang van 19,5 procent in de grootste olieproducent van Rusland. Qatar en Glencore krijgen allebei de helft van die deelneming.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 7 december 2016

Verklaart Trump de oorlog aan China?

Er beginnen langzaam maar zeker steeds meer donkere wolken over de economie van China heen te trekken. Sterker nog, nu Trump aan de macht komt lijkt er zelfs een economische oorlog op te steken tussen de Verenigde Staten en China.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 7 december 2016

Bereiden Italiaanse banken een gezamenlijke ‘bank holiday’ voor?

Er staat weer iets groots te gebeuren in de orde en grootte van bijvoorbeeld een Brexit, een ‘bank holiday’ zoals we dat op Cyprus zagen gebeuren of misschien wel het plotseling afzinken van een bank zoals Lehman Broterhs de maatschappij plotseling vaarwelzei.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 7 december 2016

Iran verandert nationale munteenheid

Iran verandert zijn nationale munteenheid. Dat besliste de regering vandaag. De toman gaat er de huidige munteenheid rial vervangen, maar wanneer dat precies zal gebeuren, is nog onduidelijk. Volgens de huidige wisselkoers is een euro 3,447 toman waard, voor 1 Amerikaanse dollar krijg je 3,215 Toman.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs