EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 61 tot 65 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 9 juli 2018

Tom Lee blijft overtuigd: ‘Bitcoinprijs van $25.000 in 2018 blijft mogelijk’

Tom Lee van Fundstrat voorspelde begin dit jaar dat de prijs van Bitcoin in 2018 kan stijgen naar $25.000. Hij voorspelde ook dat de grootste cryptomunt ter wereld eerst door een correctie zou gaan. Hoewel Bitcoin nog steeds rond het laagste niveau van 2018 noteert, blijft Lee bij zijn overtuiging dat de cryptomunt eind 2018 meer dan 200% hoger noteert.

Volgens Lee noteert Bitcoin historisch gezien rond 2,5 keer de kostprijs om Bitcoin te mijnen. Hij ziet die kostprijs naar het einde van het jaar oplopen tot $9.000 per BTC. Dit impliceert een prijs tussen $20.000 en $25.000. Dat Lee zijn target ‘verlaagde’ van $25.000 naar $20.000 à $25.000 werd door sommige analisten zelfs als ‘een negatieve bijstelling’ gezien.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 9 juli 2018

Mark Zuckerberg steekt Buffett voorbij als 3e rijkste ter wereld

Na het datalek in februari kreeg Facebook oprichter en CEO Mark Zuckerberg nog alle zonden van Israël over zich heen. Een paar maanden later is hier niets meer van te merken en noteert het aandeel Facebook op een nieuwe all-time high. Als grootste aandeelhouder stijgt het vermogen van Zuckerberg nu naar $81,6 miljard waardoor hij de 3e rijkste ter wereld is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 9 juli 2018

Topman Google mijnt Ethereum en noemt het ‘Mindboggling’

Een van de rijkste mensen ter wereld, Sergey Brin – medeoprichter Google en een fortuin van naar schatting $52 miljard, geeft aan dat hij Ethers mijnt, samen met zijn zoon van 10. De technologie van Ethereum noemt hij ‘Mindboggling’. En Brin is niet alleen, half Silicon Valley richt stiekem zijn pijlen naar blockchain, met Ethereum in de hoofdrol.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 9 juli 2018

12 quotes over geld om je minder financiële zorgen te maken

Geld, geld, geld, geld, … we maken ons constant zorgen om geld. Het lijkt wel alsof we nooit genoeg hebben en te veel ervan moeten uitgeven. We zijn met geld bezig tijdens onze job en we zijn met geld bezig wanneer we thuis komen en de rekeningen zien. Toch zou geld geen kopzorgen moeten brengen.

Deze 12 quotes kunnen jou helpen minder financiële zorgen te maken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 9 juli 2018

'De chaos is weer compleet'

De Britten willen maar niet begrijpen hoe de de EU werkt, merkt macro-econoom Kees de Kort op. Er zijn verschillende Brexit-modellen waar het Verenigd Koninkrijk uit mag kiezen van de EU, maar zij verkiezen 'cherry picking'. Zo werkt het niet. En met het vertrek van David Davis is de chaos nu compleet. 'Wat een rotzooi is het daar zeg.'

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs