EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
31
kliks
22
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6006 tot 6010 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 27 oktober 2016

Over 4 weken is het erop of eronder voor de oliemarkt

Zoals de meeste wel zullen weten, crashte de olieprijs in de zomer van 2014. 1,5 jaar later klokte het zwarte goud 75% lager af. Sinds begin dit jaar verdubbelde de olieprijs opnieuw om daarna ter plaatsen te trappelen. Maar over 4 weken kan daar verandering in komen. Dan is het erop of eronder.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 27 oktober 2016

Bitcoins beter begrijpen: een boek voor leken en voor gevorderden

Peter de ruiter heeft een boek geschreven genaamd "Bitcoins beter begrijpen". In dit boek beschrijft hij wat bitcoins zijn, wat je ermee kunt doen en wat de voor- en nadelen zijn. Ook gaat hij in op de technologie waarop Bitcoin is gebaseerd: de blockchain, die zich mag verheugen in een grote belangstelling van gevestigde bedrijven. In het boek komen diverse deskundigen uit binnen- en buitenland aan het woord en er zijn tal van praktische voorbeelden door het boek heen geweven.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: donderdag 27 oktober 2016

Zwakke broeder Italië

De meeste onrust binnen de EU is voorlopig te verwachten vanuit de zwakke broeders. Dus: hou de komende tijd het kwetsbare Italië maar in de gaten: een referendum in december, een grote vluchtelingenstroom en een zwakke economie zijn ideale ingrediënten voor de nodige turbulentie.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 27 oktober 2016

Dit is het belangrijkste koopsignaal voor goudmijnaandelen

1 grafiek is er nodig om te zien wanneer je goudmijnaandelen moet kopen, 1 grafiek. Deze indicator is preciezer dan eender welke andere manier om naar goudmijnaandelen te kijken en iedereen kan hem volgen. Al 2 keer eerder deze eeuw gaf deze grafiek het perfecte moment aan om goudmijnen te kopen. Nu is het de 3e keer.

In 2003 signaleerde onderstaande grafiek een eerste koopsignaal. Daarna verdubbelde de goudprijs en verdrievoudigde de goudmijnaandelen. In 2008 was er opnieuw een koopsignaal. Opnieuw verdubbelde de goudprijs en gingen de goudmijnaandelen maal 3.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 27 oktober 2016

Venezolaans parlement leidt procedure in voor afzetting Maduro

Het Venezolaanse parlement heeft beslist om de afzettingsprocedure op te starten tegen president Nicolas Maduro, die normaal nog een regeerperiode van twee jaar voor de boeg heeft.

Volgens het parlement heeft Maduro echter een staatsgreep gepleegd door de organisatie van een referendum, dat over zijn verder mandaat als president diende te beslissen, te blokkeren.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs