EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6006 tot 6010 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 7 december 2016

Zal de horeca-industrie de Fed hét zetje geven?

Het moment dat de Federal Reserve de rente misschien zal gaan verhogen komt steeds dichterbij. Op de volgende FOMC-bijeenkomst dat zal plaatsvinden op 13 en 14 december in Washington zal duidelijk worden of de door vele langverwachte ‘rate-hike’ werkelijkheid zal worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 7 december 2016

Hyperinflatie maakt geld pinnen een ramp in Venezuela

De hyperinflatie in Venezuela heeft een grote impact op het dagelijkse leven van de bevolking. Volgens Bloomberg moeten mensen bij verschillende pinautomaten in de rij aansluiten om voldoende geld te verzamelen voor de dagelijkse boodschappen. Het grootste bankbiljet is omgerekend nog maar twee dollarcent waard, wat betekent dat je voor een mand met boodschappen al bijna een mand met geld nodig hebt.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: woensdag 7 december 2016

'Nederland nog steeds belangrijk in belastingontwijking'

Nederland sluit nog altijd veel geheime belastingdeals met multinationals. Daarmee blijft ons land een van de belangrijkste landen in Europa als het gaat om internationale belastingontwijking, ook al zegt het kabinet steeds belastingontwijking te willen aanpakken.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 7 december 2016

Krijgt Monte dei Paschi een bailout?

De Italiaanse regering overweegt €2 miljard in het noodlijdende Monte dei Paschi di Siena te investeren, zo schrijft Reuters. De derde grootste bank van Italië moet nog voor het einde van dit jaar €5 miljard aan kapitaal ophalen om haar buffers te versterken en hoopt dat geld op te halen bij private beleggers. Maar door de uitslag van het Italiaanse referendum zijn ook beleggers minder happig om in de probleembank te investeren.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 7 december 2016

Erdogan vraagt landgenoten dollars om te wisselen tegen lira

De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft zijn landgenoten vrijdag opgeroepen om hun vreemde valuta om te wisselen tegen Turkse lira. De president hoopt zo de koers van de Turkse munt de hoogte in te jagen. Die heeft sinds de mislukte ‘coup’ van 15 juli ruim een vijfde van zijn waarde verloren tegenover de Amerikaanse dollar.De munt lijdt onder de hausse van de dollar sinds de verkiezingsoverwinning van Donald Trump en de spanningen met de Europese Unie, die investeerders schrik aanjagen.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs