EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6016 tot 6020 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 7 november 2016

Japans bedrijf waar personeel zich doodwerkt krijgt inspectie over de vloer

De Japanse autoriteiten hebben vandaag huiszoekingen uitgevoerd bij het bedrijf Dentsu, het grootste reclameagentschap van het land. Dat gebeurde nadat een personeelslid zelfmoord pleegde na te veel overwerk. Het bedrijf wordt ervan verdacht massaal een beroep te doen op illegaal overwerk - een veel voorkomende praktijk in Japan.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 7 november 2016

Musk: ‘Robots zullen onze jobs afpakken; overheid zal basisinkomen moeten betalen’

Steeds grotere delen van de arbeidsmarkt zullen door technologie worden vervangen, waardoor de mens minder werk heeft en uiteindelijk van de overheid een basisinkomen zal ontvangen.

Dat heeft de Amerikaanse technologie-ondernemer Elon Musk, chief executive van Tesla en Spacex, tegenover Consumer News and Business Channel (CNBC) gezegd. Er zal volgens Musk uiteindelijk wellicht geen ander alternatief zijn.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 7 november 2016

Loonstijging bekijken door een microscoop

De Amerikaanse lonen hebben het hoogste peil in zeven jaar gehaald, maar reden voor enthousiasme is er niet. ‘De lonen zijn een paar jaar helemaal niet gestegen. Als je de lonen van nu vergelijkt met die van een jaar of tien geleden, is er weinig reden voor enthousiasme. In historisch perspectief stelt het allemaal weinig voor.’

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 7 november 2016

Nieuws over Hillary Clinton stuwt koers dollar

De dollar is maandag bezig aan een opmars. De beslissing van de FBI om Hillary Clinton niet te vervolgen voor het gebruik van een privé-mailserver heeft de verkiezingsspanning op de financiële markten wat bekoeld.

Afgelopen week werd het gat tussen Clinton en haar tegenstrever Donald Trump in de peilingen grotendeels gedicht, nadat de FBI bekendmaakte de al maanden slepende e-mailkwestie opnieuw te bekijken. De opmars van Trump in de peilingen zette de aandelenbeurzen wereldwijd onder druk.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 7 november 2016

Robeco beleggingsvisie november 2016

We vroegen vier Robeco-fondsmanagers naar de gevolgen van de Amerikaanse verkiezingsuitslag op hun specifieke vakgebied, zoals obligaties, wereldwijde aandelen en opkomende markten. Wat de uitkomst van de verkiezingen ook wordt, zeker is wel dat er meer geld wordt geïnvesteerd in de lang verwaarloosde infrastructuur van de VS. “Dat is goed voor de bouwsector en daaraan gelieerde bedrijven”, zegt Sander Bus, portefeuillemanager van het wereldwijde fonds Robeco High Yield Bonds en co-hoofd van het Credit-team.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs