Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 6021 tot 6025
Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 12 juli 2016

Huizenprijzen eurozone stijgen verder in eerste kwartaal

De gemiddelde prijs van een huis in de eurolanden lag in het eerste kwartaal van dit jaar 3 procent hoger dan in de eerste drie maanden van 2015. 

Ten opzichte van het laatste kwartaal van 2015 stegen de huizenprijzen gemiddeld met 0,4 procent, maakt het Europese statistiekbureau Eurostat dinsdag bekend. 

In de gehele Europese Unie waren woningen in doorsnee 4 procent duurder dan een jaar eerder. De sterkste stijgingen werden gemeten in Hongarije (plus 15,2 procent), Oostenrijk (plus 13,4 procent) en Zweden (plus 12,5 procent). In Italië en Cyprus daalden de huizenprijzen het sterkst (min 1,2 procent).

Bron: z24.nl
Geplaatst: dinsdag 12 juli 2016

Beurzen stralen, records in VS: pompen centrale banken fantasie in de markt?

Amerikaanse beurzen eindigden maandag op recordstanden en ook Europese beurzen herstelden. De Amerikaanse economie biedt enige hoop, maar beurzen profiteren ook van extreem lage rentes die beleggen met geleend goedkoop maken.

Grote beursindices in de wereld lijken de Brexit-blues alweer te hebben afgeschud. Amerikaanse beurzen boekten maandag nieuwe records en ook in Europa ging het crescendo.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 12 juli 2016

Herstel economie Italië duurt volgens IMF nog jaren

Het kan tot 2025 duren voordat Italië weer op het economisch niveau is van voor de crisis.

Dat stelt het Internationaal Monetair Fonds (IMF) in een rapport over de economische vooruitzichten van dat land, meldt de BBC.

Volgens het IMF hebben buurlanden tegen die tijd een economische groei van 20 tot 25 procent ten opzichte van het niveau van 2008.

Het IMF verlaagde zijn prognose voor de economische groei in Italië voor dit jaar naar nog geen 1 procent, waar voorheen een groei van 1,1 procent voorspeld werd.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 12 juli 2016

"Italië moet banken zo snel mogelijk saneren"

Het Internationaal Monetair Fonds dringt er bij Italië op aan dat het land zijn noodlijdende banken zo snel mogelijk saneert. "De hervorming van de financiële sector is van cruciaal belang om de stabiliteit te creëren en het herstel te ondersteunen", klinkt het in het laatste IMF-rapport over Italië.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 12 juli 2016

5 ochtendroutines die succes verzekeren

Sommige mensen noemen de uren voor de zonsopgang de ‘Gouden Uren’ en daar zit veel waarheid in. Het is me-time, enkel en alleen voor jou. De wereld slaapt, er zijn e-mails, noch telefoons en je kan zaken afwerken die anders onmogelijk zijn. Een goede ochtendroutine is trouwens een van de sleutels van succes, want de manier waarop je je ochtend begint heeft grote invloed op de rest van je dag.