EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6051 tot 6055 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 4 november 2016

Italië staat stil, de wereld draait door

Italië wordt weleens het nieuwe Griekenland genoemd vanwege de financiële problemen en de moeizame politieke hervormingen waarmee de Italianen kampen. Onterecht, zegt macro-econoom Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 4 november 2016

In Venezuela wordt het geld niet langer geteld, maar gewogen

In Venezuela is de lokale munt bolivar nu zo veel in waarde gedaald dat handelaars de bankbiljetten wegen eerder dan ze te tellen. De situatie is vergelijkbaar met wat in Duitsland gebeurde na de Eerste Wereldoorlog. Ook in Joegoslavië werd in de jaren 1990 dit gebruik toegepast en meer recent nog in Zimbabwe. Dat de Venezolanen nu geld wegen is het bewijs van een galopperende inflatie, aldus een analist, die er op wijst dat ze niet weten hoe erg het met hun land gesteld is, omdat de overheid weigert cijfers vrij te geven. Geschat wordt dat de inflatie dit jaar ergens tussen de 200% en de 1.500% komt te liggen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 4 november 2016
Geplaatst op: vrijdag 4 november 2016

We mogen nog steeds jaloers zijn op de Chinese economie!

De afgelopen maanden zijn er genoeg doemverhalen opgedoken over de toekomst van de Chinese economie. Volgens diverse economen gaat China binnen afzienbare tijd te maken krijgen met een strenge recessie. Deze recessie zou onder andere kunnen worden veroorzaakt door de bubble die is ontstaan binnen de Chinese vastgoedsector.

Volgens cijfers die afkomstig zijn van de Wereldbank is er geen enkele reden om ons grote zorgen te maken over China. Tenminste, als die zorgen betrekking hebben op de Chinese exportsector. Die sector weet ten opzichte van vier jaar geleden immers nog steeds in waarde toe te nemen. Zo exporteerde het groeiland in het jaar 2015 voor een totale waarde van 2,3 biljoen dollar, terwijl dit in het jaar 2011 nog 1,9 biljoen dollar bedroeg.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 4 november 2016

Rusland hekelt eenzijdige berichtgeving Syrië

Rusland hekelt de eenzijdige berichtgeving in de Westerse media over haar optreden in Syrië. In een persconferentie sprak Maria Zakharova, woordvoerster van het Russische Ministerie van Buitenlandse zaken, zich onlangs zeer kritisch uit over het gebrek aan samenwerking om het terrorisme in Syrië aan te pakken.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs