EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
55
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6096 tot 6100 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 19 oktober 2016

Landen bouwen dollarreserves in augustus verder af

Centrale banken hebben in augustus $44,16 miljard aan Amerikaanse staatsobligaties van hun balans gehaald, zo blijkt uit de laatste cijfers van het Amerikaanse ministerie van Financiën. Dat is veel meer dan een maand eerder, toen ze $13,1 miljard aan dollarreserves van de hand deden. Sinds april hebben buitenlandse beleggers en centrale banken in totaal $160 miljard aan Amerikaanse staatsobligaties verkocht.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 19 oktober 2016

Centrale banken sturen aan op hogere inflatie

Afgelopen vrijdag kwamen de Bank of England en de Federal Reserve vrijwel gelijktijdig met dezelfde boodschap naar buiten, namelijk dat de inflatie wel verder mag oplopen dan de doelstelling van 2% per jaar. Daarmee geven ze een helder signaal af dat ze bereid zijn meer te doen om de economie te ‘ondersteunen’.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 19 oktober 2016

Trump Television: het ergste moet nog komen

De Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump zou overwegen een eigen televisiestation op te richten mocht hij op 8 november door zijn democratische tegenstander Hillary Clinton worden geklopt. Trumps schoonzoon Jared Kushner zou met dat doel onderhandelingen zijn opgestart met Lion Tree, een Amerikaanse zakenbank die specialiseert in media. Het bericht staat in de Financial Times en wordt door de entourage van Trump ontkend. Maar geruchten in die zin doen al langer de ronde.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 18 oktober 2016

Ruim één op vijf Belgen loopt risico op armoede

Eind vorig jaar werd in België 21,1 procent van de bevolking met armoede of sociale uitsluiting geconfronteerd. Daarmee heeft het armoederisico in België de voorbije jaren nog een verdere stijging gekend.

Acht jaar geleden werd immers slechts een niveau van 20,8 procent opgetekend. Dat blijkt uit cijfers van Eurostat, het Europese bureau voor de statistiek.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 18 oktober 2016

België krijgt nog 3 dagen om tot akkoord over CETA te komen

België is de enige lidstaat van de Europese Unie die nog geen groen licht kan geven voor de ondertekening van het Europees-Canadese handelsverdrag CETA. "Ik kan vandaag zeggen dat 27, of zelfs 27,5 lidstaten, akkoord gaan", zo verwees minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders dinsdag na afloop van een beraad met zijn Europese collega's naar het aanhoudende verzet van de deelstaten in Franstalig België. België moet op de Europese top van donderdag en vrijdag kleur bekennen.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs