EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6096 tot 6100 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 30 november 2016

Iraanse minister toont vertrouwen in deal OPEC

De Iraanse minister van Olie denkt dat oliekartel OPEC vandaag wel degelijk tot een akkoord komt over een productieverlaging, maar voegde daaraan toe dat in zijn eigen land een onmiddellijke pas op de plaats van de productie niet op de agenda staat.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 30 november 2016

Pessimisme OPEC akkoord slaat om in hoop

(ABM FN-Dow Jones) De prijs voor een vat ruwe olie zit woensdagochtend stevig in de lift, nadat Saoedi-Arabië zei dat er een goede kans bestaat op een OPEC-akkoord over een verlaging van de olieproductie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 30 november 2016

Is NAFTA dood?

Donald Trump heeft meermaals gezegd dat hij tal van vrijhandelsakkoorden wil opblazen, of op zijn minst wil heronderhandelen.

Het vrijhandelsverdrag tussen de Europese Unie en de Verenigde Staten (TTiP) gaat in de koelkast. Ook de relatie tussen de VS en Mexico zit, door de verkiezing van Trump, onder het vriespunt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 30 november 2016

Royal Mint maakt goud verhandelbaar via blockchain

De Britse Royal Mint en de CME Group lanceren volgend jaar een nieuw handelsplatform op basis van blockchain technologie. Via dit nieuwe platform kunnen gebruikers 24 uur per dag en 365 dagen per jaar goud verhandelen, zonder tussenkomst van een broker die alle transacties moet verwerken.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: woensdag 30 november 2016

Rogers: Chinese yuan gaat concurreren met US dollar

De Chinese munt, de yuan is de enige valuta aan de horizon dat kan concurreren met de Amerikaanse dollar. Het zou in de toekomst zomaar de wereld reservemunt kunnen worden, de status die nu nog wordt gedragen door de munt van Amerika, aldus Jim Rogers – miljardair, financieel commentator en internationaal investeerder.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs