EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6106 tot 6110 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 3 november 2016

Deutsche Bank: ECB heeft rentesignaal kapotgemaakt

Het monetaire beleid van de ECB is verantwoordelijk voor een gebrek aan hervormingen, de lage spaarrente en voor nieuwe financiële bubbels. Die conclusie trekt David Folkerts-Landau, hoofdeconoom van Deutsche Bank. In een nieuw rapport getiteld ‘The Dark Sides of QE‘ beargumenteert hij dat het opkopen van staatsobligaties en het verlagen van de rente door de ECB veel meer negatieve dan positieve effecten heeft gehad op de economie.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 3 november 2016

Leven in een economische illusie van 10 biljoen dollar

De aandelenmarkten zijn de afgelopen 10 jaar enorm gestegen. Een dip in 2009 werd een ultiem hoogtepunt dezer jaren. Maar toch zien we een markt van 10 biljoen dollar de afgelopen twee jaar nog maar weinig bewegen. Vanaf midden 2014 is de aandelenmarkt nergens meer naartoe gegaan. Geen daling, geen stijging.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 3 november 2016

Dollar en Pond aan elkaar gekoppeld?

John Mills is een interessant figuur. Jarenlang gold deze zakenman als een van de grootste geldschieters van de Britse socialistische partij.

John Mills is een interessant figuur. Jarenlang gold deze zakenman als een van de grootste geldschieters van de Britse socialistische partij.

Labour is over het algemeen pro-EU. En daar knelt het schoentje. De miljonair-business man werd steeds eurosceptischer, en ging gaandeweg vooral zijn geld doneren aan de anti-EU-lobby.

Tijdens de Brexit-discussie in het voorjaar van 2016 liet hij zich dan ook regelmatig horen. Mills wilde dat het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie stapt. Wat de komende jaren dus zal gebeuren, zo weten we nu.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 3 november 2016

5 psychologische tricks die rijke mensen gebruiken om meer geld te verdienen

Het is niet enkel de bankrekening die anders is bij rijke mensen. Ook hun manier van denken over geld en rijkdom is anders. Rijk worden begint met de juiste overtuiging over geld verdienen, zegt Steve Siebold.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 3 november 2016

Brexit loopt vertraging op, Britse pond stijgt naar $1,24

Het Britse pond steeg vandaag naar het hoogste niveau in meer dan drie weken tijd, nadat bekend werd dat de Britse premier Theresa May is teruggefloten door de rechtbank. De rechtbank oordeelde vandaag dat de Britse regering eerst toestemming van het parlement nodig heeft om het zogeheten Artikel 50 in werking te stellen. In dit wetsartikel uit het Verdrag van Lissabon zijn de bepalingen opgenomen over het vertrek van een lidstaat uit de Europese Unie.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs