EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6111 tot 6115 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 31 oktober 2016

‘Waarom zowel Clinton als Trump zullen falen’

‘Het vreemdste is de gelijkenis tussen beide kandidaten. […] Geen van beide heeft aandacht voor al wat niet onmiddellijk van nut is. […] Geen van beide lijkt te geloven dat de wetten en sociale normen ook op hen van toepassing zijn. En geen van beide kan een controverse afsluiten door zijn ongelijk toe te geven, of door duidelijk uit te leggen hoe een fout is ontstaan en een verontschuldiging aan te bieden. Trump kan het woord ‘sorry’ amper uitspreken. Clinton zal dat makkelijker doen, maar op een minder geloofwaardige manier. […] De Amerikaan George Friedman maakt op zijn website Geopolitical Futures gehakt van beide presidentskandidaten. Friedman is een vermaard geopolitiek strateeg en de stichter van Strafor, een privé-consultancy die zich bezighoudt met alles wat met de nationale veiligheid te maken heeft. In mei 2015 verliet Friedman Strafor om Geopolitical Futures op te richten.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 31 oktober 2016

Hyperinflatie: Bankbiljetten wegen in Venezuela

Door de hyperinflatie in Venezuela worden bankbiljetten steeds vaker gewogen in plaats van geteld, zo schrijft Bloomberg. Het geld is zo weinig waard dat men voor de meest simpele aankopen al zoveel biljetten nodig heeft dat het makkelijker is geworden om het geld gewoon op de weegschaal te leggen.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: maandag 31 oktober 2016

Waarom goud geen goede investering is

Algemeen zien de meeste analisten op Wall Street goud niet als een goede investering. ‘Goud is een barbaars relikwie’ zegt men dikwijls. Zelfs Warren Buffett heeft het niet voor het gele edelmetaal omdat het niets opbrengt. Het biedt geen rente en verliest daardoor veel waarde als financieel instrument.

Goud betaalt geen rente en zonder rente kan je geen gebruik maken van de kracht van samengestelde interest. Samengestelde interest werd door Albert Einstein gedoopt tot het 8e Wereldwonder. Warren Buffett werd er eigenhandig multimiljardair mee. Aangezien goud dit niet heeft, is het geen goede investering – aldus de Wall Street gemeenschap.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 31 oktober 2016

Erdoğan wil doodstraf snel herinvoeren: ‘We zullen doen wat het volk vraagt’

De Turkse president Recep Tayyip Erdoğan zal het parlement snel laten stemmen over de herinvoering van de doodstraf. Tijdens een toespraak ter gelegenheid van de opening van een treinstation in Ankara zei de president zaterdag er alle vertrouwen in te hebben dat het voorstel wordt goedgekeurd en dat hij het dan onmiddellijk zal ratificeren.

‘We zullen doen wat het volk vraagt,’ zei de president, toen de menigte ‘Doodstraf voor terroristen’ begon te scanderen.

De doodstraf was door datzelfde parlement in 2004 geschrapt als onderdeel van de voorbereidingen op de onderhandelingen met de EU over eventuele toetreding.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 31 oktober 2016

Pensioenpremie bij Nederlands grootste pensioenfonds omhoog

Vakbonden en werkgevers hebben een akkoord bereikt over een forse verhoging van de pensioenpremie bij Nederlands grootste pensioenfonds ABP.

Jan Willen Dieten, onderhandelaar van FNV Overheid, heeft dat bevestigt in de zogenoemde Pensioenkamer van ABP.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs