EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
60
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6136 tot 6140
Geplaatst op: zaterdag 27 augustus 2016

Rusland en China spekken hun goudreserves aan!

Voor de edelmetalen is het vooralsnog een prachtig beursjaar. Tot nu toe is de goudprijs gestegen met 24% en langzamerhand beginnen steeds meer beleggers weer te geloven in de kansen binnen de goudsector. Dat de beleggers even de tijd nodig hadden om te klimatiseren is overigens niet vreemd, want de goudsector heeft er een aantal zware jaren opzitten.

De bovenstaande tabel, afkomstig van Macquarie, laat zien dat Rusland en China tijdens het afgelopen halfjaar de grootste kopers waren op de goudmarkt. In totaal wist Rusland haar goudvoorraad aan te vullen met 84 ton, en China staat op een mooie tweede plaats met 61 ton.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 27 augustus 2016

Olieprijzen omhoog na raketaanval op velden Saoedi-Arabie – media

De olieprijzen liepen vrijdag op nadat olievelden van Saoedi-Arabië werden bestookt met raketten die vanuit Jemen werden afgeschoten. Dit schreef persbureau Reuters op basis van persbijdragen uit Iran en Jemen.

Olie werd duurder. Een oktober-future op een vat West Texas Intermediate steeg 0,9 procent naar 47,76 dollar en een vat Brent werd 0,7 procent duurder op 50,01 dollar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 27 augustus 2016

Recessie heeft ook onvoorspelbare werkweek geïntroduceerd

De financiële crisis eind vorig decennium heeft ook aanleiding gegeven tot de doorbraak van de onvoorspelbare werkweek. Dat blijkt uit een onderzoek van wetenschappers aan de University of California op basis van een onderzoek bij meer dan negentigduizend Amerikaanse werknemers.

De onvoorspelbare werkschema’s kaderen volgens de onderzoekers in een bredere trend van tijdelijke opdrachten over het hele loonspectrum. Om de arbeidskosten te drukken, wordt immers gegrepen naar een systeem dat voor elk project de nodige werkkracht ter beschikking kan stellen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zaterdag 27 augustus 2016

Federal Reserve ziet redenen voor renteverhoging

De economische ontwikkelingen van de afgelopen maanden verschaffen de Federal Reserve, de Amerikaanse koepel van centrale banken, steeds sterkere argumenten voor een renteverhoging.

De economische ontwikkelingen van de afgelopen maanden verschaffen de Federal Reserve, de Amerikaanse koepel van centrale banken, steeds sterkere argumenten voor een renteverhoging.

Dat heeft Fed-president Janet Yellen vrijdag gezegd.

In een toespraak bij de jaarlijkse top van centrale bankiers in Jackson Hole noemde Yellen onder meer de sterk aantrekkende consumptie en het aanhoudende herstel van de werkgelegenheid als bewijs dat het nog altijd goed gaat met 's werelds grootste economie. Ook de inflatie kruipt richting de doelstelling van de Fed.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 27 augustus 2016

3 tips om miljonair te worden

De meeste mensen dromen ervan om miljonair te worden. Maar het moet niet bij een droom blijven. Wie echt miljonair wil worden, bedenkt een manier om zijn/haar droom te realiseren.

Dit zijn alvast 3 tips om het wat gemakkelijker te maken.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs