EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
63
kliks
32
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6141 tot 6145
Geplaatst op: zaterdag 27 augustus 2016

Uitkomst ongewis

We kunnen wel meewarig kijken naar het Japanse onvermogen om de inflatie omhoog te krijgen, maar Europa, China en de VS etaleren blijken nauwelijks minder machteloos, ziet macro-econoom Kees de Kort. Het zal één van de voornaamste thema's zijn in Jackson Hole, Wyoming, waar centrale bankiers bijeenkomen.

'Dat is een beetje het grote verhaal van onder andere de Japanse centrale bank, dat ze zwaar inzetten op allerlei doelstellingen, maar dat de resultaten ontzettend tegenvallen. We doen een heleboel met een bepaalde doelstelling, maar het lukt niet.' Stof tot nadenken, vindt ook Kees de Kort, die zijn hoop vestigt op John Williams van de San Francisco Fed, die enkele weken geleden al een voorschot gaf op de noodzaak om het beleid structureel bij te stellen.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: zaterdag 27 augustus 2016

‘Goud staat nog maar in het begin van een enorme stijging’

Peter Grandich is een minder bekende naam, maar de man heeft al een heel deel goede voorspellingen achter zijn naam staan. Recent kroop hij nog eens in zijn pen omdat hij ervan overtuigd is dat de goudprijs klaar staat voor een gigantische stijging. Dit wordt de grootste bull market in goud ooit, zegt Grandich.

Volgens Grandich groeien de redenen om goud te bezitten iedere dag. Dit zijn enkele sleutelelementen die hem doe besluiten dat iedereen op zijn minst een deel goud zou moeten bezitten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 27 augustus 2016

Tienermiljardair moeten gouden Maserati inleveren – hij was niet verzekerd

Een 19-jarige zelfbenoemde ‘tienermiljardair’ heeft zijn Maserati GranCabrio met vergulde carrosserie moeten afstaan aan de Engelse politie omdat die onverzekerd was.

Een 19-jarige zelfbenoemde ‘tienermiljardair’ heeft zijn Maserati GranCabrio met vergulde carrosserie moeten afstaan aan de Engelse politie omdat die onverzekerd was.

Hamza Sheikh werd vorige week door de politie aan de kant gezet, toen hij rondreed in zijn gouden bolide. De auto werd in beslag genomen, nadat de politie ontdekte dat Sheikh onverzerend rondreed.

De uit Pakistan afkomstige tiener zei tegen de krant The Evening Standard dat het gemis van de auto, die zo’n 115.000 euro waard is, niet erg is. “Ik heb een Rolls-Royce en een Range Rover. Ik wacht op een Lamborghini die nog wordt bezorgd.”

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zaterdag 27 augustus 2016

‘EU grotere bedreiging dan Rusland’

In Denemarken is ophef ontstaan over de uitspraken van parlementslid Marie Krarup van de eurosceptische Danske Folkeparti (Deense Volkspartij). Bij de parlementsverkiezingen van 2015 slaagde de partij er in de tweede partij van het land te worden. Krarup is defensiewoordvoerster voor haar partij en zei in een interview met het tijdschrift Mandag Morgen ‘dat de EU een existentiële bedreiging voor Denemarken vormt en een veel groter probleem is dan Rusland.’

De politica noemde Schengen een catastrofe: ‘Het zal Denemarken van de wereldkaart doen verdwijnen indien we ons niet herpakken. Dat nationale grenzen verdwenen zijn is een bedreiging voor het voortbestaan van Denemarken.’

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 26 augustus 2016

Spanje 9 maanden zonder regering; de economie draait uitstekend, dank u

Spanje zit al 9 maanden zonder regering, maar de economie doet het uitstekend. De Spaanse economie groeide in het tweede kwartaal met 0,8% dankzij toegenomen consumentenuitgaven en de export, bleek donderdag uit cijfers van het lokale statistiekbureau.

De vierde economie van de eurozone zou dit jaar met 3% groeien en zal daarmee beter doen dan de door het IMF voorspelde groei in o.a. Frankrijk, Duitsland en de Verenigde Staten.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs