EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 616 tot 620 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 11 april 2018

Trump raakt titel ‘President van Wall Street’ kwijt

Donald Trump was het afgelopen jaar absoluut ‘The King’ op Wall Street. Het beleid van Trump wist er voor te zorgen dat de aandelenmarkten het ene naar het andere record wisten te verbreken. Wall Street wist in 2017 zelfs zo hard te stijgen, dat Trump een prestigieuze tweede plek mocht innemen als het gaat om de grootste beursstijging tijdens het eerste presidentsjaar. Trump lijkt echter te transformeren van beursvriend naar aartsvijand.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 11 april 2018

Nederlanders hebben grootste huishoudschulden ter wereld

Een prachtig artikel van FTM.nl | Nederlandse gezinnen hebben een van de grootste huishoudschulden ter wereld: 767 miljard euro. Dat is meer dan het BBP en bijna drie keer ons netto besteedbaar inkomen. Die post bestaat echter voornamelijk uit hypotheekschuld (672 miljard). Waar in de Verenigde Staten autokredieten en creditcardschulden de pan uit rijzen, lijkt het in Nederland mee te vallen met de consumptieve schuld. Uit een internationale enquête van ING blijkt dat Nederlanders vergeleken met andere Europese landen relatief lage persoonlijke leningen, roodstand of creditcardschuld hebben.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 11 april 2018

Chinees met een gespleten tong

De Chinese president Xi Jinping de Amerikanen te paaien met lagere importtarieven en ruimte voor investeringen in noodlijdende sectoren, om ze zover te krijgen dat ze genoegen nemen met die concessies, zegt macro-econoom. 'Hij praat niet over patentbescherming, copyrights, bescherming van eigen bedrijven, toegang tot eigen markten en delen van technologie; hij gooit een paar brokjes richting de VS in de hoop dat die happen en daarmee de angel uit het conflict haalt en tegelijkertijd kan blijven doen wat hij al deed: alle markten bedonderen.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 11 april 2018

ECB: “Acties van Trump hebben invloed op het tempo van het afbouwbeleid”

Benoit Coeure, lid van de Raad van Bestuur van de Europese centrale bank, heeft onlangs zijn zorgen geuit over de handelsvoering van Donald Trump. Coeure laat weten dat deze acties de groeivooruitzichten voor de wereldeconomie schaden. Ook heeft de oorlogspraat van Trump mogelijk invloed op het afbouwbeleid van de centrale bank.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 11 april 2018

Handelsmissie China leidt tot 248 miljoen euro aan contracten

De omvangrijke Nederlandse handelsmissie naar China heeft tot nu toe in Guangzhou geleid tot 36 contracten en andere samenwerkingsovereenkomsten tussen Nederlandse en Chinese bedrijven en instellingen.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs