Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 616 tot 620
Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 4 augustus 2017

Dow Jones breekt voor achtste keer op rij record

De belangrijkste beursindex van Wall Street, de Dow Jones, is vandaag voor de achtste keer op rij dichtgegaan op een recordhoogte. Een uitstekend rapport over de arbeidsmarkt in de Verenigde Staten deed de aandelen deugd.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 4 augustus 2017

Europese sanctie tegen Rusland voor versluizen gasturbines van Siemens naar de Krim

De Europese Unie heeft nieuwe sancties opgelegd aan Rusland. De maatregelen zijn gericht tegen de viceminister van Energie en drie bedrijven die ervan beschuldigd worden vier gasturbines van het Duitse bedrijf Siemens te hebben versluisd naar de Krim.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 4 augustus 2017

Werkloosheidsgraad in VS op laagste niveau in zestien jaar

De werkloosheidsgraad in de Verenigde Staten is in juli licht gedaald tot 4,3 procent, het laagste niveau in 16 jaar. Dat meldt de Amerikaanse dienst voor arbeidsstatistiek vandaag. Ongeveer 7 miljoen mensen zijn werkloos in de VS.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 4 augustus 2017

Bunq raakt waarschijnlijk veel klanten kwijt door nieuwe koers

Heel veel bestaande klanten van de ‘nieuwe’ bank Bunq zijn kwaad. Dit komt door de nieuwe koers die Bunq gaat varen. Op 1 augustus kondigde Bunq de nieuwe aanpak aan bij een presentatie. Het gaat om Bunq Premium. Waar klanten eerder voor 1 euro per maand klant konden zijn, komt er nu een totaalpakket van €7,99 per maand.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: vrijdag 4 augustus 2017

Het grote raadsel voor de komende tijd

De cijfers van de inkoopmanagers laten vreemde zaken zien, zegt BNR’s marco-econoom Kees de Kort. 'Ik begin steeds meer te twijfelen over die groeicijfers van de emerging markets.'