Nieuws / Artikelen met het woord

58164 artikelen gevonden. Artikel 616 tot 620
Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 28 november 2017

Wat is de bitcoin? Vijf vragen over de munt die eigenlijk niet echt bestaat

De bitcoin, een munt die eigenlijk niet echt bestaat, is bezig aan een ongekende opmars. De virtuele munt breekt mijlpaal na mijlpaal en nadert nu een mythische grens. Eén bitcoin is net geen 10.000 dollar waard. Vijf vragen over de munt.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 28 november 2017

Noord-Korea gaat voor de bitcoin en de rest van de wereld is er niet gerust in

De Pyongyang University of Science and Technology heeft een aantal cursussen in cryptomunten gegeven. Dat lijkt eerdere vermoedens te bevestigen dat Noord-Korea virtuele valuta voor manipulatieve doeleinden wil toepassen.

Dat zegt David Gilbert, redacteur van de nieuwssite Vice. Eerder al deden geruchten de ronde dat Noord-Korea pogingen ondernam om cryptomunten te verzamelen, te stelen of te ontginnen.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 28 november 2017

Euro profiteert van een ongekend optimisme

De stijging van de euro gaat ook maandagochtend gewoon verder. De eenheidsmunt nam na het afbreken van de regeringsonderhandelingen in Duitsland even een pauze. Maar nu een ‘grote coalitie’ in de maak lijkt, tussen de CDU en de SPD, zit de euro terug op zijn élan.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 28 november 2017

Bitcoin is deze week meer dan 10.000 dollar waard

De waarde van bitcoin blijft maar stijgen en zal deze week vermoedelijk de kaap van 10.000 dollar overschrijden. In twee weken tijd is de cryptomunt zo 40 procent in waarde toegenomen. Steeds meer bedrijven uit de financiële sector zwichten voor bitcoin.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: dinsdag 28 november 2017

TA Zilver Analyse Roy | Week 48 - 2017

Na het mooie slotakkoord van vorige week vrijdag overheerst deze week de teleurstelling. Alles leek in de startblokken te staan voor een mooie uitbraak. Er werd een mooie candle geproduceerd met een bijbehorende omzet die op maandag een passend vervolg had moeten krijgen, het pakte echter heel anders uit.