EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6151 tot 6155 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 31 oktober 2016

'Premies pensioenfonds ABP gaan omhoog'

De premies bij ambtenarenpensioenfonds ABP gaan omhoog. Vakbond FNV verwacht een verhoging van enkele procenten. 

Het Financieele Dagblad meldt dat sociale partners de verhoging zijn overeengekomen. De toename wordt uitgespreid over een aantal jaar.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 31 oktober 2016

Vreemd: Belgen verhuizen fysiek naar Zwitserland maar brengen geld terug naar België

Alexandre Van Damme, zowat de rijkste Belg, trekt naar Zwitserland. De verhuis van de telg uit de bekende Familie Van Damme, actief in o.a. AB-inbev, bracht een maatschappelijke discussie op gang.

Alexandre Van Damme, zowat de rijkste Belg, trekt naar Zwitserland. De verhuis van de telg uit de bekende Familie Van Damme, actief in o.a. AB-inbev, bracht een maatschappelijke discussie op gang.

Steeds meer (super)rijken zouden verhuizen naar Zwitserland en Luxemburg omdat de fiscale druk en veiligheid in België te wensen overlaat.

De fiscus zou door het vertrek van Van Damme minstens 70 miljoen euro mislopen, zo werd berekend. Volgens Geert Noels, econoom en partner bij Econopolis, pest de Belgische overheid miljonairs weg.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 31 oktober 2016

Portugal gaat zonneschijn belasten

Portugal gaat woningen die het meeste aantal uren zonneschijn krijgen en het mooiste uitzicht genieten extra belasten.  Volgens een decreet, dat dinsdag openbaar werd gemaakt en op 29 november wordt gestemd, zou het kadastraal inkomen van zulke woningen met 20% de hoogte ingaan.

Het nieuwe decreet werkt in beide richtingen: wie uitzicht heeft op een kerkhof of wiens woning naar het noorden gericht is mag op een verlaging van het kadastraal inkomen rekenen van zo’n 10%. Ook eigenaars van woningen die in een luidruchtige omgeving wonen zullen hun K.I. zien dalen. 

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 31 oktober 2016

Slachting bij banken kost 4300 jobs in enkele maanden

In enkele maanden tijden heeft de Belgische bankensector haar eigen ‘Ford Genk’ te verwerken gekregen. In 2012 verloren 4300 mensen hun baan bij de autoconstructeur.

Gedurende de jongste maanden is een gelijkaardig aantal jobs gesneuveld. Er was de slachting bij ING (-3150). Daarna volgden AXA Bank en Verzekeringen (-650) en P&V (-300).

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 31 oktober 2016

Het Grote Pensioenbedrog

Jef Vuchelen en Mark Scholliers komen met een nieuw boek voor de dag. Bij Uitgeverij Van Halewyck verscheen recent ‘Het Grote Pensioenbedrog: Hoe uw pensioen op drijfzand is gebouwd’.

Aan de hand van tien stellingen leggen de economen bevattelijk uit dat drastische ingrepen onontkoombaar zijn. Het huidige systeem van wettelijke pensioenen is onbetaalbaar.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs