EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
59
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6151 tot 6155
Geplaatst op: dinsdag 30 augustus 2016

Iran en Zuid-Korea betalen elkaar in euro’s

Iran en Zuid-Korea gaan hun handelstransacties voortaan in euro betalen. Dat heeft de Iraanse vice-minister voor Buitenlandse Zaken Hamid Baedinejad aangekondigd op zijn Instagram-pagina. Het akkoord – dat de goedkeuring van de VS kreeg- is een gevolg van het verbod voor Iran om dollars te verhandelen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 30 augustus 2016

Jim Rogers: deze markt moet je shorten

Jim Rogers gaf dezer dagen een interview aan RealVision TV. Hij legt onder andere uit waarom hij negatief is voor de VS en optimistisch is over Rusland, Rwanda en zelfs Noord-Korea!

Jim Rogers gaf dezer dagen een interview aan RealVision TV. Hij legt onder andere uit waarom hij negatief is voor de VS en optimistisch is over Rusland, Rwanda en zelfs Noord-Korea!

Rogers is een legende wat betreft beleggen. Hij heeft heel aparte ideeën omdat hij niemand na-aapt. Op de vraag welke beleggers hij opvolgt wist hij het volgende te vertellen:

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 29 augustus 2016

Oorlog in Syrië kan nooit ten einde komen

De Syrische burgeroorlog kent zijn gelijke niet, heeft geen oplossing en komt waarschijnlijk nooit ten einde. Tot die conclusie komt journalist Max Fisher het voorbije weekeinde in een erg lezenswaardig stuk, in de New York Times.

Uit universitair onderzoek blijkt dat conflicten van hetzelfde type als dat in Syrië gemiddeld 10 jaar duren. De Syriërs zouden dus amper in de helft van hun lijdensweg zijn. Maar conflicten die langer duren vertonen een aantal van een reeks specifieke kenmerken. De oorlog in Syrië vertoont al die kenmerken. ‘Een dynamiek die in de geschiedenis geen enkel precedent kent,’ zegt Barbara F. Walter, professor en expert in burgeroorlogen aan de UCLA in San Diego.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 29 augustus 2016

"Miljardenstrop dreigt voor Apple in Ierland"

Techgigant Apple krijgt volgens ingewijden morgen van de Europese Commissie te horen dat hij miljarden moet betalen als gevolg van belastingdeals die het concern heeft met Ierland. Volgens de Commissie zijn de belastingvoordelen die Apple geniet in het land strijdig met het Europees recht.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 29 augustus 2016

Morgan Stanley: “Amerikaanse huizenmarkt staat op wankelen”

Afkoeling binnen de Amerikaanse huizenmarkt?

Afkoeling binnen de Amerikaanse huizenmarkt?

De afgelopen twee jaar is er met veel lof gesproken over de herstelbeweging die gaande was binnen de Amerikaanse huizenmarkt. Deze huizenmarkt is tijdens de financiële crisis als een van de hardste in de wereld geraakt, omdat in Amerika al deze ellende is begonnen. Ondanks deze overtuigende herstelbeweging, maakt Morgan Stanley zich zorgen om de toekomst.

Ellen Zentner, econoom bij Morgan Stanley, laat weten dat er de afgelopen maanden minder bouwvergunningen zijn verstrekt. Door deze afname staat de Amerikaanse huizenmarkt volgens haar op wankelen. De verleende vergunningen zijn immers een indicator van de toekomstige bouwactiviteiten. De verwachting is daarom ook dat de bouwuitgaven de komende maanden zullen gaan afnemen.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs