EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6166 tot 6170 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 26 oktober 2016

Londen heeft de meeste miljonairs en miljardairs

Londen is de stad met de grootste particuliere rijkdom binnen zijn grenzen. De Britse hoofdstad telt liefst 357.000 miljonairs en 62 miljardairs. Gezamenlijk is deze groep rijken goed voor omgerekend 24,7 biljoen euro aan privébezit.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 26 oktober 2016

De comeback van inflatie

We hebben er al een paar keer op gewezen en onze woorden worden steeds meer kracht bijgezet:inflatie maakt een comeback! Begin deze maand liet ECB-voorzitter Mario Draghi nog weten dat inflatie in de eurozone zal beginnen stijgen. In 2017 verwacht hij al een inflatieniveau van 1,6% en het doel van 2% zal bereikt worden eind 2018 of begin 2019.

Enkele weken later is het al zover...

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 26 oktober 2016

Deze man werd voor 30 jobs afgewezen vooraleer hij uitgroeide tot rijkste man van Azië

Als tiener slaagde hij niet voor de eindexamens op school. Hij stelde zich kandidaat bij meerdere universiteiten maar werd nergens aanvaard. Hij solliciteerde voor 30 verschillende jobs maar werd telkens afgewezen. En toch verloor de Chinees Jack Ma nooit het geloof in zichzelf. Hij startte zijn eigen business op en gaf iedereen het nakijken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 26 oktober 2016

Rusland bereidt zich voor op een nucleaire oorlog

In alle stilte en ver weg van de westerse media bereidt Rusland zich voor op een nucleaire oorlog. Er zijn steeds meer signalen dat Poetin en de Russische bevolking zich klaar maken voor een 3e wereldoorlog terwijl het westen vooral bezig is met zichzelf en andere regio’s in de wereld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 26 oktober 2016

'Zorgverzekeraars moeten premiestijging beperken met reserves'

Zorgverzekeraars hebben volgens de Consumentenbond ruim 3,3 miljard euro aan 'overtollige' reserves, hoewel ze minder winst maken. De bond wil niet dat zorgverzekeraars ''onnodig blijven oppotten'' en dat ze ''er alles aan doen om de premiestijging te beperken''.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs