EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6181 tot 6185 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 26 november 2016

Wat gaat India doen met 23 miljard waardeloze bankbiljetten?

Twee weken geleden verklaarde India alle biljetten van 500 en 1000 roepie ongeldig. Dat is 86% van alle geld in omloop! Wat zal het land doen met deze hoop papier?

Om de omvang van het probleem even te illustreren: als je alle ongeldig gemaakte biljetten op elkaar legt, krijg je een stapel die 300 keer hoger is dan Mount Everest!

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 26 november 2016

ECB lijkt te hebben geleerd

Er kan nieuwe onrust ontstaan op de financiële markten door de onstuimige politieke ontwikkelingen, aldus een waarschuwing van de Europese Centrale Bank (ECB) in haar halfjaarlijkse risicoanalyse.

Gisteren presenteerde ECB-vicevoorzitter Vítor Constâncio de analyse in Frankfurt, waarbij aangegeven werd dat het risico van een wereldwijde correctie van de financiële markten, en vooral de obligatiemarkten, is toegenomen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 26 november 2016

De Italiaanse bom

'Reken jezelf niet rijk, maar hou rekening met tegenvallers.' Dat is de boodschap van de Financial Stability Review van Europese Centrale Bank, waarin gezegd wordt hoe de financiële markten ervoor staan. De politieke onzekerheid speelt in die boodschap een belangrijke rol, legt macro-econoom Kees de Kort uit.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: zaterdag 26 november 2016

ECB waarschuwt voor nieuwe financiële crisis

De toenemende politieke onzekerheid verhoogt de kans op een globale financiële correctie, zo waarschuwt de Europese Centrale Bank. Ze zien op dit moment vooral een grote bedreiging uit de Verenigde Staten. Uiteraard zal men alles doen om de mogelijke crisis te bezweren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 26 november 2016

Goudexperts kruisen de degens!

Het is rustig op de financiële markten. Tenminste, dat zou je verwachten, met een verkorte handelsweek door Thanksgiving Day en Black Friday in de VS. Maar die schijn, bedriegt.

Het is rustig op de financiële markten. Tenminste, dat zou je verwachten, met een verkorte handelsweek door Thanksgiving Day en Black Friday in de VS. Maar die schijn, bedriegt.

Het rommelt in de goudmarkt! Voor- en tegenstanders kruisen de spreekwoordelijke degens.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs