Nieuws / Artikelen met het woord

57285 artikelen gevonden. Artikel 6181 tot 6185
Bron: z24.nl
Geplaatst: maandag 20 juni 2016

1 miljoen euro voor gokje tegen de Brexit: voormalige Litouwse pokerkampioen daagt Nigel Farage uit

De Litouws europarlementariër, multimiljonair en voormalig pokerkampioen Antana Guoga daagt euroscepticus Nigel Farage uit zijn inzet op de Brexit te verhogen.

De EU-sceptische voorman Nigel Farage van de Britse UKIP-partij zette onlangs bij een wedkantoor duizend pond in op de Brexit, ofwel een stem vóór het vertrek uit de Europese Unie bij het referendum van donderdag 23 juni aanstaande.

De Litouwse europarlementariër en voormalig pokerspecialist Antana Guoga daagt Farage uit. Hij is bereid 1 miljoen euro in te zetten op winst voor het Ja-kamp in het Britse referendum, als Farage dat aandurft.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 20 juni 2016

Juncker wil dialoog met Rusland

Jean Claude Juncker, de voorzitter van de Europese Commissie, heeft zich afgelopen week tijdens het St. Petersburg International Economic Forum (SPIEF) positief uitgesproken over samenwerking met Rusland. Ondanks een onderlinge gevoel van wantrouwen is het volgens hem noodzakelijk de dialoog te blijven voeren tussen Rusland en Europa.

Bron: z24.nl
Geplaatst: maandag 20 juni 2016

Grote bankenfusie in Midden-Oosten op komst

National Bank of Abu Dhabi (NBAD) en First Gulf Bank (FGB) overwegen samen verder te gaan. De twee zijn met elkaar in gesprek, zo bleek zondag uit een melding bij de beurs van Abu Dhabi.

Een deal zou leiden tot de grootste geldverstrekker in het Midden-Oosten. Dat is momenteel nog Qatar National Bank. Het zou ook de eerste grote bankenfusie zijn in de Verenigde Arabische Emiraten sinds 2007, toen Emirates NBD ontstond door het samengaan van National Bank of Dubai en Emirates Bank International.

NBAD heeft een marktwaarde van circa 11,3 miljard dollar en is voor bijna 70 procent in handen van staatsfonds Abu Dhabi Investment Council. Het door de staat geleide investeringsfonds Mubadala Development is de grootste aandeelhouder in FGB, dat een marktwaarde heeft van 14,4 miljard dollar.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 20 juni 2016

7 onwaarschijnlijk succesvolle mensen die lang bij hun ouders woonden

Jongeren blijven steeds langer thuis wonen, maar dat hoeft niet noodzakelijk te betekenen dat hen geen duizelingwekkende carrière is voorbehouden. Chris Higgins geeft op Mental Floss een reeks voorbeelden van mensen die glansrijke carrières startten vanuit het ouderlijk huis.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 20 juni 2016

Welke boeken lezen rijke mensen?

Maakt het bedrag op je bankrekening een verschil in je literaire smaak? Blijkbaar wel. Rijke mensen lezen meer om zichzelf te verbeteren terwijl mensen met een laag inkomen meer lezen om zichzelf te ontspannen. Dat zegt Tom Corley, auteur van het boek “Rich Habits: The Daily Success Habits of Wealthy Individuals”.

Corley is er heilig van overtuigd dat onze dagelijkse gewoontes zullen bepalen of we al dan niet rijk en succesvol worden. Volgens hem zijn er viertal gewoontes die de sleutel vormen tot succes. En één van de belangrijkste is volgens hem jezelf steeds proberen te verbeteren.