EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
23
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6181 tot 6185 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 15 oktober 2016

Onze richtlijnen voor goud, zilver en goudmijnaandelen

De storm is gaan liggen in de goud- en zilvermarkt. Maar de onrust onder beleggers is verre van weg. Integendeel, het sentiment draait weer van (voorzichtig) positivisme naar terughoudendheid. De wonden na 5 jaar berenmarkt zijn erg diep.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 14 oktober 2016

WSJ: ‘Grootste aandeelhouders Deutsche Bank zijn ongerust’

De belangrijkste aandeelhouders van de Deutsche Bank, investeringsvehikels die worden gecontroleerd door de koninklijke familie van Qatar, hebben recent hun bezorgdheid geuit over de legale boetes die de bank bedreigen en over de langetermijnstrategie van de bank. Dat meldt de Wall Street Journal op basis van bronnen dichtbij de bank. Volgens diezelfde bronnen behouden sjeik Hamad bin Jassim al-Thani en zijn mensen het vertrouwen in Deutsche Bank-CEO John Cryan en -voorzitter Paul Achleitner.

Tegelijkertijd probeert de sjeik zich er van te verzekeren dat de bank alle middelen inzet om tot een vergelijk te komen met het Amerikaanse Departement van Justitie, terwijl ook de dagdagelijkse leiding geen gevaar loopt.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 14 oktober 2016

Europese Commissie houdt steun aan banken nauwlettend in de gaten

De Europese Commissie blijft de subsidies van nationale staten aan banken met problemen nauwlettend in de gaten houden.

De commissie wil zeker weten dat de betreffende banken hierdoor niet op oneerlijke wijze bevoordeeld worden, zegt Eurocommissaris Margrethe Vestager (Mededinging) vrijdag bij een conferentie in Florence. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 14 oktober 2016

'Deutsche Bank overweegt nog eens tienduizend banen te schrappen'

Deutsche Bank overweegt naar verluidt nog eens tienduizenden banen te schrappen. Een definitieve beslissing is nog niet genomen. 

Deutsche Bank overweegt naar verluidt nog eens tienduizenden banen te schrappen. Een definitieve beslissing is nog niet genomen. 

De financieel directeur van Deutsche Bank, Marcus Schenck, zou dit aan het personeel hebben verteld, meldt een anonieme bron aan persbureau Reuters.

Deutsche Bank is al bezig met een reorganisatie waarbij negenduizend banen verdwijnen, maar een extra ontslagronde zou mogelijk nodig zijn.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 14 oktober 2016

Griekse Premier Tsipras wou Drachmen laten drukken in Rusland

In een boek genaamd “Presidents should not talk about such things” spreekt Frans President François Hollande over een gesprek dat hij had met Vladimir Poetin. In dat gesprek laat de Russische President weten dat hij benaderd werd door Tsipras om Drachmen te laten drukken in Rusland.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs