EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6191 tot 6195 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 27 oktober 2016

Deutsche Bank boekt winst tegen verwachtingen in

Deutsche Bank heeft in het derde kwartaal een nettowinst geboekt van 256 miljoen euro. Dat maakte de veelbesproken grootste bank van Duitsland donderdag bekend.

De winst van Deutsche Bank kwam onverwacht. Analisten hielden gemiddeld rekening met een verlies van bijna 400 miljoen euro.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 27 oktober 2016

China gaat zijn burgers een score toekennen, een cijfer dat hun ganse leven zal beïnvloeden

De Communistische Partij van China wil een verreikend controlesysteem op het internetgedrag van zijn burgers invoeren. In een document van de partij dat in september werd vrijgegeven, staat te lezen hoe individuen en bedrijven die tegen de cultuur van ‘openhartigheid’ zondigen, sancties opgelegd zullen krijgen.

Achter het plan schuilt een eenvoudig principe: ‘Wanneer het vertrouwen ondermijnd wordt, moeten overal beperkingen worden opgelegd.’

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 27 oktober 2016

Trump: Beleid van Clinton in Syrie leidt tot een Derde Wereldoorlog

Volgens Donald Trump zullen de plannen van Clinton in Syrië leiden tot een Derde Wereldoorlog, omdat de situatie in het Midden-Oosten onder haar leiding verder zal escaleren. Uiteindelijk zal de VS tegenover Rusland en Iran komen te staan, aldus de Republikeinse presidentskandidaat. Reuters sprak met Trump, waarvan een geluidsfragment is vrijgegeven:

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 26 oktober 2016

Gelooft de bevolking nog in de overheid?

De overheid ligt zwaar onder vuur

De overheid ligt zwaar onder vuur

We leven in een bijzondere tijd. Nog nooit eerder in de geschiedenis hebben we te maken gehad met zulke lage rentestanden waar we vandaag de dag mee moeten leven. Tien jaar geleden had waarschijnlijk ook niemand u geloofd wanneer u liet vallen dat we in de toekomst wel eens te maken zouden kunnen krijgen met negatieve rentestanden. Toch is die nachtmerrie werkelijkheid geworden.

In onder andere Zweden en Denemarken gaat de bevolking gebukt onder negatieve rentestanden. Er zijn zelfs groeperingen die moeten betalen om hun geld bij de bank te stallen. Daarnaast zien we in de wereld een trend gaande waarbij steeds minder mensen geloven in de effectiviteit van overheden en centrale banken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 26 oktober 2016

Nieuw Russisch kernwapen ‘Satan 2’ kan Texas van de kaart vegen

Een aan het Russische leger gelieerd designbureau heeft zonet beelden van een nieuwe generatie nucleaire raketten vrijgegeven die de vorige generatie van R36-M moet vervangen.

Een aan het Russische leger gelieerd designbureau heeft zonet beelden van een nieuwe generatie nucleaire raketten vrijgegeven die de vorige generatie van R36-M moet vervangen.

De ontwikkeling ervan werd in 2009 gestart en verwacht wordt dat ze tegen 2018 operationeel kunnen zijn.

De nieuwe raketten luisteren naar de naam RS-28 Sarmat, maar zijn binnen het militaire apparaat al herdoopt tot ‘Satan 2’, zowaar een understatement.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs