Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 6201 tot 6205
Bron: financieelonafhankelijkworden.nl
Geplaatst: vrijdag 17 juni 2016

7 dingen om te doen als je GEEN miljonair wilt worden

Veel mensen dromen er van om miljonair te worden. Waarom zijn er dan zo weinig mensen miljonair? In deze blog de 7 dingen die je moet doen om geen miljonair te worden. Bron: The Millionare Fastlane forum.

[...]

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 17 juni 2016

Nederland verdient 20,5 miljard met export naar Verenigd Koninkrijk

Nederland heeft vorig jaar 20,5 miljard euro verdiend met de export van goederen en diensten en de wederuitvoer van goederen richting het Verenigd Koninkrijk.

Dat komt neer op 3 procent van het bruto nationaal product (bbp), meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) vrijdag. Daarmee is het Verenigd Koninkrijk na Duitsland de belangrijkste bestemming voor export vanuit Nederland.

De export van in Nederland geproduceerde goederen naar het Verenigd Koninkrijk is goed voor ongeveer 1,4 procent van het bbp. Er gaan bijvoorbeeld Nederlandse voedingsmiddelen en aardolieproducten richting het Verenigd Koninkrijk.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: vrijdag 17 juni 2016

Goud profiteert van angst Brexit en uitspraken FED

De goudprijs brak gisteren door de $1300 en steeg door naar $1315. In zeer klorte tijd daalde de prijs $30 omdat het.....

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 17 juni 2016

Hier komt de maatschappij zonder cash geld

Het was een leuke tocht die 4.000 jaar heeft geduurd, maar het is bijna genoeg geweest. De dagen dat je vingers stinken naar geld lijken geteld. Stinkend rijk wordt nu letterlijk een spreekwoord. De wereld is op weg naar een maatschappij zonder cash geld.

Technologie is de grootste vijand van cash geld. Overheden pikken graag in op deze trend omdat ze op die manier meer macht kunnen verkrijgen. De laatste jaren werden honderden digitale munten gelanceerd waarvan Bitcoin en Ethereum momenteel de bekendste zijn. Verschillende centrale banken en overheden zijn zelfs bezig met hun eigen digitale munt te ontwerpen.

We kunnen er niet aan ontkomen

Bron: z24.nl
Geplaatst: vrijdag 17 juni 2016

Beleggers zien de Zwitserse Frank als goud: een veilige haven

Beleggers die een Brexit vrezen slaan niet alleen goud in. Ook de Zwitserse frank is in trek als veilige haven.

Hierdoor gedraagt de munt zich in feite meer als een edelmetaal zoals goud dan als een betaalmiddel. En daar zijn de Zwitsers niet blij mee.

De centrale bank van het land heeft de handen vol aan het op peil houden van de koers, maar houdt in afwachting van de uitkomst van het Brexit-referendum de rente nog onveranderd laag. Het belangrijkste rentetarief blijft nog even 0,75 procent negatief.