EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6206 tot 6210 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 25 november 2016

Zilver weer in 'bear market'

Na een krachtige rally die de zilverprijs in de eerste zeven maanden van dit jaar met 50% liet stijgen is het edelmetaal nu in een bear market terechtgekomen. De afgelopen vier maanden zakte de prijs van zilver namelijk van $20,67 naar $16,38 per troy ounce. Dat is een daling van meer dan 20% en dat is voldoende om te mogen spreken van een 'bear market'.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: vrijdag 25 november 2016

Pensioenfonds ABP verhoogt premies

Ambtenarenpensioenfonds ABP verhoogt de pensioenpremie volgend jaar. 

Volgens het grootste pensioenfonds van Nederland is een structureel hoger premieniveau nodig, omdat ABP er financieel niet goed voor staat. In de komende jaren volgen daarom verdere stappen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 25 november 2016

Bereikte de marktwaarde van Bitcoin echt de 12 miljard dollar?

De totale marktwaarde van Bitcoin (market cap) bereikte afgelopen week de waarde van net iets meer dan 12 Miljard Dollar, dat is ongeveer 11,4 miljard euro. Een opmerkelijke gebeurtenis maar dit gebeurde in 2013 ook al eerder. De cijfers spreken voor zich zou je denken maar zoals altijd is bij Bitcoin niet alles wat het lijkt. Want kan je eigenlijk wel simpelweg het aantal bitcoins nemen, dat vermenigvuldigen met de prijs en daarmee dan de marktwaarde bepalen?

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: vrijdag 25 november 2016

Wat zijn de effecten van de geldinjecties?

Onze economie zal en moet groeien. Daarom pompt de Europese Centrale Bank onder leiding van voorzitter Mario Draghi elke maand met een muisklik 80 miljard euro in de Europese economie. Waar wordt dat enorme virtuele bedrag voor gebruikt? En wat zijn de effecten van deze geldinjecties?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 25 november 2016

$100 miljard voor bouw nieuw Singapore!

Dubai is bekend voor zijn megalomane vastgoedprojecten, in China kennen we de “ghost cities” waar bijna niemand woont… en nu springt ook Maleisië op de trein met zijn eigen overmoedig bouwproject.

Vlak voor de kust van Singapore wil men vier artificiële eilanden creëren. Hierop komen appartementen, kantoorgebouwen, parken, hotels, shopping centra die meer dan 700.000 mensen moeten huisvesten en werk geven.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs