EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
52
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6206 tot 6210 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 10 oktober 2016

Britse pond al minder waard dan euro op Britse luchthavens

Britse reizigers die naar het Europese vasteland vliegen, zijn mogelijk duurder uit. Op Britse luchthavens is de waarde van 1 Britse pond naar 1 euro gezakt.

Dit schrijven Britse media op basis van cijfers van valutaexpert FairFX. Reizigers waren altijd gewend om meer euro’s te krijgen voor hun ponden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 10 oktober 2016

'Er wordt te veel gepraat over Deutsche Bank'

Er wordt te veel gepraat over de financiële situatie bij Deutsche Bank nadat de Amerikaanse overheid aangaf dat de bank een boete van 14 miljard dollar moet betalen.

Dit vertelde de Duitse minister van Financiën Wolfgang Schäuble aan journalisten tijdens de vergaderingen van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) en de Wereldbank in Washington.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 10 oktober 2016

BILD: ‘Deutsche Bank heeft geen akkoord met Amerikaans gerecht’

Gesprekken tussen de Deutsche Bank en het Amerikaanse departement voor Justitie (DoJ) zijn op niets uitgedraaid. Dat schrijft de Duitse krant Bild am Sonntag. John Cryan (foto), de CEO van Deutsche Bank, was vrijdag in Washington waar hij trachtte de miljardenschikking die het DoJ hem voorstelt naar beneden te praten. Tevergeefs aldus Bild.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 10 oktober 2016

'Inflatie waarschijnlijk begin 2019 op gewenste peil'

De inflatie in de eurozone bereikt waarschijnlijk over ruim twee jaar het door de Europese Centrale Bank (ECB) nagestreefde peil van net iets minder dan 2 procent.

Dat zei ECB-president Mario Draghi zaterdag in de marge van de jaarvergadering van het Internationaal Monetair Fonds (IMF).

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 9 oktober 2016

Risicos derivaten Deutsche Bank overschat

De risico’s van de derivatenpositie van Deutsche Bank worden zwaar overschat, omdat de daadwerkelijke blootstelling maar een fractie is van de totale nominale waarde. Dat zei Stuart Lewis, hoofd van de afdeling risicobeheer van de bank, in een interview met Die Welt am Sontag.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs