Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 6226 tot 6230
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 17 juni 2016

George Soros ziet grote marktbeweging op komst en zit zelf weer achter de knoppen

Investeerder George Soros zit de laatste tijd, veel vaker dan normaal, bovenop zijn investeringen. Reden is dat hij zich zorgen maakt over de wereldwijde aandelenmarkten. Dit onthult een anonieme bron die dicht in zijn omgeving staat.

Soros (85) zit momenteel meer dan de helft van zijn tijd op kantoor om zijn mensen aan te sturen. Onlangs heeft hij een aantal zeer grote bearishe posities ingenomen door te investeren in goud en zilver, volgens de anonieme bron. Bovendien heeft Soros bestaande aandelenposities afgebouwd.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 17 juni 2016

Deze grafiek laat zien waarom Soros ‘Bearish’ is

Afgelopen week kopte ‘The Wall Street Journal’ groot uit met het nieuws dat George Soros terug is op de markten. Maar, de Amerikaanse zakenkrant moest daar wel bij vermelden dat Soros niet zo enthousiast gestemd is over de kansen van de aandelenmarkten. Volgens Soros hebben we op dit moment te maken met een gigantische zeepbel die op elk moment zou kunnen gaan knappen.

Na het lezen van de inleiding zult u vast niet verrast zijn als wij u vertellen dat Soros inmiddels enkele ‘Bearishe’ posities heeft ingenomen. Soros verwacht dat de volgende beurscrash diepe sporen zal gaan achterlaten en als gevolg daarvan heeft hij haast geen aandelen meer in zijn portefeuille zitten. Soros zet daarnaast groot in op de kansen van goud en zilver. U weet wel, die twee edelmetalen die de afgelopen jaren zo hard door de beleggers gedumpt zijn!

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 17 juni 2016

7 dagelijkse gewoontes van super rijke mensen

Wil je rijk worden, bestudeer dan de gewoontes van super rijke mensen. Steve Siebold omschrijft dit in zijn boek ‘How Rich People Think’ als ‘De enige persoon die je kan leren om een miljonair te worden, is een miljonair’.

Het kan dus zijn dat je je levensstijl op de een of andere manier moet veranderen. Maar wie écht miljonair wil worden, moet dat er voor over hebben.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 16 juni 2016

ECB introduceert nieuw bankbiljet van 50 euro in juli

De Europese Centrale Bank (ECB) werkt met de nationale centrale banken van Europa aan de introductie van een nieuw bankbiljet van 50 euro.

Het nieuwe biljet zal op 5 juli gepresenteerd worden, meldt de ECB donderdag. In het voorjaar van 2017 zullen de eerste nieuwe biljetten in omloop worden gebracht.

"We zijn vroeg begonnen met de voorbereidingen, om ervoor te zorgen dat bedrijven en financiële instellingen ook klaar zijn om het nieuwe biljet te gebruiken na de introductie", zegt de centrale bank.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 16 juni 2016

Populariteit zilver stijgt

Goud en zilver deden het de afgelopen jaren niet zo goed, in 2011-2012 ging het de edelmetalen voor de wind maar sindsdien hebben ze alle glans verloren. Tot voor kort, want vanaf begin dit jaar is het tij gekeerd voor de grondstoffen. Voornamelijk zilver presteert bijzonder goed, de trend naar hogere sferen is duidelijk aanwezig.

De leegloop uit goud en zilver is helemaal voorbij, sinds begin dit jaar heeft de uitstroom plaatsgemaakt voor een massale instroom van vermogensbeheerders en investeerders. Het zilver in ETF’s is wederom fors gestegen en zit dicht bij een nieuwe recordhoogte.