Nieuws / Artikelen met het woord

57282 artikelen gevonden. Artikel 626 tot 630
Bron: XanderNieuws
Geplaatst: vrijdag 4 augustus 2017

Topjournalist Hersh: RussiaGate is leugen van CIA, wraak op Trump

‘Trump heeft gelijk als hij zegt dat het allemaal leugens over hem zijn’ – ‘Massamedia zijn de echte nepnieuws verspreiders’ - ‘Amerikaanse elite is door-en-door corrupt’

Obama’s CIA-directeur John Brennan, die onlangs op TV een feitelijke staatsgreep tegen Trump suggereerde, is de grote man achter de volledig uit de duim gezogen ‘Russische samenzwering’.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: vrijdag 4 augustus 2017

Kan iemand Kees vertellen wat de Russen gedaan hebben?

De Verenigde Staten willen sancties opleggen aan China, maar ook aan Rusland. Alleen vraagt BNR-macro-econoom Kees de Kort zich af waar al die sancties op gebaseerd zijn. Oh ja, en met de wereldeconomie gaat het ook nog steeds niet lekker.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 4 augustus 2017

Nog meer financieel dienstverleners naar Amsterdam na Brexit

De financieel dienstverleners Tradeweb Markets, Radix Trading en Hard Eight Trading kiezen voor Amsterdam als Europese uitvalsbasis na de Brexit.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 4 augustus 2017

Nucleaire deal met Iran geschonden door nieuwe Amerikaanse sancties

De nieuwe Amerikaanse sancties tegen Rusland, Iran en Noord-Korea zorgen weer voor heel wat commotie. Ook Iran is niet te spreken over de houding van de Amerikanen vermits ze vorig jaar nog een deal bereikte omtrent het nucleair programma. Dat akkoord komt nu op de helling te staan volgens de Iraanse regering.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 4 augustus 2017

Euro op hoogste peil sinds 2015

De euro is opnieuw duurder geworden, voor de tweede dag op rij. De referentiekoers van de Europese eenheidsmunt staat nu op 1,1829 dollar (+0,4 pct), het hoogste peil sinds januari 2015. Omgekeerd kost 1 dollar nu 0,8454 euro.