Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 626 tot 630
Bron: XanderNieuws
Geplaatst: maandag 11 september 2017

ISIS gaat moslims in Europa inzetten om voedsel supermarkten te vergiftigen

Blackops Cyber: ‘Klanten supermarkten goed in de gaten houden’ - Europese en Nederlandse politici weigeren nog steeds om sluiten grenzen zelfs maar te overwegen

Binnenkort dodelijke terreur die je onwetend achter je eigen voordeur meeneemt en in je groentela stop, totdat....? (2)

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 11 september 2017

Schaüble: “ECB moet monetair beleid normaliseren”

De Duitse minister van Financiën Wolfgang Schaüble vraagt de Europese Centrale Bank (ECB) om haar programma van monetaire stimulus stop te zetten en haar beleid te normaliseren. Volgens Schaüble is het herstel in de eurozone nu voldoende sterk. De Duitser deed de oproep ter gelegenheid van een voordracht op de “Banking in Change”-conferentie van het Duitse Handelsblatt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 11 september 2017

De niet-zo-sexy maar wel zeer realistische stappen die nodig zijn om miljonair te worden

Wanneer we naar miljonairs kijken, gaan we er altijd van uit dat deze mensen het gemakkelijk hebben. Voor sommige is dit misschien het geval, maar de meeste hebben er bloed, zweet en tranen voor gelaten. Een overgroot deel heeft de niet-zo-sexy, maar realistische stappen gezet om miljonair te worden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 11 september 2017

26-jarige met $100.000 deelt zijn tips om de helft van je inkomen te sparen

Richard Meadows is een journalist die op een dag ontdekte dat zijn netto vermogen diep in het rood stond. Daarop besloot hij zijn levensstijl aan te passen en zo veel mogelijk geld te sparen. Dit moest niet ten koste gaan van zijn levensgeluk, wel ten voordele van zijn bankrekening. Uiteindelijk slaagde hij erin de helft van zijn inkomen te sparen.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: maandag 11 september 2017

De eerste wolkjes aan de succeshorizon

In de Eurozone zijn de detailhandelsverkopen in juli onverwacht omlaag gegaan. We hoeven ons nog geen zorgen te maken, zegt BNR’s macro-econoom Kees de Kort, maar: 'Het betekent wel dat de eerste wolkjes aan de succeshorizon beginnen te verschijnen.'