EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6271 tot 6275 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 1 november 2016

Thomson Reuters ontslaat tweeduizend werknemers

Bij informatie- en mediaconcern Thomson Reuters verdwijnen tweeduizend banen. Dat maakt het moederbedrijf van persbureau Reuters dinsdag bekend

Om herstructurering van het concern te stroomlijnen neemt Thomson Reuters in het vierde kwartaal een buitengewone last van 200 tot 250 miljoen dollar.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 1 november 2016

Lieve Japannertjes

De cijfers van Eurostat over de economische groei in de eurozone, die op 1,6 procent op jaarbasis staat, zijn volgens BNR's macro-econoom Kees de Kort natte krantenwerk.

Dit is nog maar de eerste indicatie van de groei over een kwartaal geleden. Ten opzichte daarvan is de groei met maar 0,3 procent gestegen. Het niveau van 1,6 is er al een tijdje, en het ziet ernaar uit dat dat ook nog wel even zo blijft. Het is allemaal niet geweldig, maar het is ook niet slecht.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 1 november 2016

10 signalen dat jij voorbestemd bent om miljonair te worden

Miljonair worden lijkt voor velen een onmogelijke droom. Maar zo dachten veel miljonairs er in het begin ook over. Miljonair worden komt veel vaker voor dan je denkt, maar je hebt wel de juiste mentaliteit nodig om er te geraken, zegt self-made miljonair John Rampton.

Rampton observeerde tientallen miljonairs en het viel hem op dat er bepaalde signalen zijn die aantonen dat je voorbestemd kan zijn om miljonair te worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 1 november 2016

Clinton: Organiseer pas een verkiezing als je bepaald hebt wie er gaat winnen

Voor iedereen die zich afvraagt wat het betekent om ‘democratie’ te promoten in het Midden-Oosten, luister dan eens naar het volgende audiofragment van Hillary Clinton. In een gesloten bijeenkomst voor Joodse journalisten uit 2006 zei ze het volgende over de Palestijnse presidentsverkiezingen die in dat jaar gehouden werden:

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 1 november 2016

Europese banken hebben â¬1.200 miljard aan slechte leningen

Acht jaar na de val van Lehman Brothers hebben Europese banken nog steeds €1.200 miljard aan slechte leningen op hun balans staan en de kans is groot dat ze daar nog decennia mee opgezadeld blijven zitten. Dat concludeert accountantsbureau KPMG in een nieuw rapport dat begin deze week naar buiten werd gebracht.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs