EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
28
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6276 tot 6280 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 21 oktober 2016

Meer Amerikanen bezoeken IJsland dan er IJslanders zijn

Dit jaar zullen bijna twee miljoen toeristen IJsland bezoeken. Daarmee heeft de interesse voor het land – dat door vele bronnen als een absolute topbestemming naar voor wordt geschoven – een voorlopig hoogtepunt laten optekenen.

Achter die toenemende belangstelling gaan enkele heel opvallende redenen schuil.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 21 oktober 2016

Saoedi-Arabië moet voor het eerst buitenlands geld lenen

Het olierijke Saoedi-Arabië heeft voor het eerst in de geschiedenis een groot pakket buitenlandse schulden op zijn balans gezet. 5 jaar geleden was dit totaal ondenkbaar. Maar de oliecrisis slaat hard toe in het Saoedische budget. Het toont aan dat het land voor een nieuw tijdperk staat.

Volgens 2 betrouwbare bronnen zou het Arabische Koninkrijk $17,5 miljard opgehaald hebben bij buitenlandse investeerders. Dit gebeurde door middel van obligatie-uitgiftes met een looptijd van 5, 10 en 30 jaar. Tot voor kort was het ondenkbaar dat het land met de grootste oliereserves ter wereld geld zou moeten lenen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 20 oktober 2016

Dit zijn de landen waar minst wordt gewerkt en we staan in de top 3

In de Verenigde Staten worden op één jaar tijd nog altijd beduidend meer werkuren gepresteerd dan in Europa. Dat is de conclusie van een onderzoek van wetenschappers aan het Institute for the Study of Labor in Bonn. De Duitse onderzoekers kwamen tot de vaststelling dat Amerikaanse werknemers gemiddeld 1.353 uren arbeid per jaar presteren.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 20 oktober 2016

Het verschil tussen beleggen in goud en beleggen in zilver

Investeren in edelmetaal betekent voor de meeste beleggers beleggen in goud. Zilver staat over het algemeen in de schaduw van goud. Het verschil tussen goud en zilver is enorm. Er komt meer dan 10 keer zoveel zilver uit de grond dan goud terwijl de goudprijs momenteel 71 keer zo hoog als de zilverprijs.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 20 oktober 2016

Pensioenen in de gevarenzone

Het is een driemaandelijks terugkerende discussie: door de lage rente komt de dekkingsgraad als het ware in de gevarenzone. En dat kan leiden tot korting op de pensioenen, zegt macro-econoom Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs