EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 6281 tot 6285 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 2 november 2016

Iran en China bereiken overeenkomst over Silk Road

Iran en China hebben een overeenkomst getekend die groen licht geeft voor de Silk Road, de nieuwe handelsroute van China naar Europa. Deze overeenkomst geeft China de bevoegdheid het grondgebied van Iran gebruiken om goederen naar Europa en Rusland te transporteren. Het Perzische land is vanwege haar strategische ligging een belangrijke schakel in het Silk Road Economic Belt project.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 2 november 2016

Hopen dat je groei kan kopen

Oktober was de beste maand in twaalf tot dertien jaar in de overnamegeschiedenis. Zeker in de VS ging het om serieuze bedragen, als gevolg van het goedkope geld en behoefte aan groei, zegt macro-econoom Kees de Kort. 'Kosten besparen is moeilijk in deze tijd van lage groei en als je een bedrijf overneemt groei je een stuk makkelijker.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 2 november 2016

'Brexit noopt bank Mitsubishi activiteiten naar Amsterdam te verhuizen'

De Japanse bank Mitsubishi UFJ Financial Group verplaatst een deel van de werknemers die nu nog in Londen zitten naar het kantoor in Amsterdam.

Hiermee positioneert de bank zich alvast voor het moment dat het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie stapt, zo meldt de Financial Times woensdag op basis van anonieme bronnen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 2 november 2016

Duitse werkloosheid daalt tot laagste niveau sinds 1990

De werkloosheid in Duitsland is vorige maand verder gedaald, waardoor een nieuw laagterecord werd bereikt. Dat blijkt uit cijfers die het Duitse federale arbeidsbureau woensdag naar buiten bracht.

De werkloosheid in de grootste economie van Europa zakte naar 6 procent van de beroepsbevolking. Daarvoor stond het peil maandenlang op 6,1 procent, wat ook al het laagste niveau was sinds de Duitse eenwording in 1990.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 2 november 2016

De meest schadelijke Wikileaks onthullingen over Clinton

Wikileaks heeft de afgelopen weken vele duizenden emails van de gehackte mailserver van Hillary Clinton vrijgegeven. Uit deze stortvloed aan informatie hebben we al een aantal opmerkelijke zaken naar voren gehaald. We lezen over dubieuze donaties, wapenleveranties, het vervalsen van emails, het manipuleren van opiniepeilingen, het verstoren van een bijeenkomst van Trump aanhangers en het demoniseren van de Democratische presidentskandidaat Bernie Sanders.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs